Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Sercan Yıldırım kampın iyilerinden biri. Umut, Burak ve Podolski'yle Galatasaray'ın hücum hattı rotasyonunda olacak.
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Ali Naci Küçük: Hamza Hamzaoğlu, Lionel Carole'den çok memnun. Sol bekte, sol açıkta en son ön liberoda da verim aldı. Jokeri olacak Carole.
Ali Naci Küçük: Bizden bir tüyo, Hamza Hamzaoğlu Lionel Carole'ü stoperde de deniyor, hazırlık maçlarında o bölgede de değerlendirebilir.
Ali Naci Küçük: Telles çok formda kampın yıldızlarından. Yasin yine 11'in değişilmezi olacak. Hayal kırıklığı ise Koray Günter & Jem Karacan
Ali Naci Küçük:Galatasaray'ın ilk kampı tamamen Hamza hocanın adaletiyle tüm oyunculara şans verdiği bir kamptı.Bu testi sadece Sercan geçti
Ali Naci Küçük: Sercan Yıldırım kampın iyilerinden biri. Umut, Burak ve Podolski'yle Galatasaray'ın hücum hattı rotasyonunda olacak.

Adrian tam bir çöp takımın hücumda bir numaralı önceliği adam geçen hızlı bir kanat forvet Adrian ise vasat bir isim geçen sene Portoda çok vasattı net şekilde kötü tercih olur.Stopere Douglas kanat forvetede Gervinho gelse bile takım çok güçlenir madem 1-2 transfer olacak bari onlar adam akıllı olsun.

Telles bu sezon patlama yapacak dedim, Telles çöp ŞL' de oynayacak oyuncu değil diyenler bugün satılmasın triplerindeler.
Scout transferi bari yapılsın diyenler Carole ve Jose transferlerine küfür/hakaret ediyorlar.
Gomez'in adı geçtiğinde bu mu? bu Umut'tan kötü çekenler şimdi BJK kadrosu paylaşıyor.

Şimdi de Adrian'a çöp muamelesi yapılmaya başlamış. Efsane gerçekten... Neyse ki forum İngilizce falan değil de yabancı taraftarlar girip okuyamıyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan nasil iyilerdne biri oluyor. Iyi olmanin kriteri nedir bu adamin gözünde?

Biri aciklasin bunu bana Allah askina. Sercan ne yahu Sercan ne??

Adam 4 yildir oraya buraya yollaniyor CÖP oldugu icin, ama gel gör ki bizim Hamza bunu begeniyor. Senin beklentilerin bu kadar düsük mü de sezona bu akli tutulmus adam ile baslayacaksin?

"Forvet bulursak alabiliriz" diyen adamdan da zaten bu beklenirdi ancak. Hey Allahim yedin bitirdin beni Hamza, yedin bitirdin.

En azından 1 stoper,1 sağ açık alsınlar ve melonun yerini doldursunlar yoksa çok zorlanırız.

Biz avrupada formunda bir futbolcu alamayiz , onun icin forumsuz ama formunda oldummu ucurabilen adamlar lazim
ornegin kewell , baros ve sneijder onun icin Adrian gelince bizde formunu yakaliyacagini dusunuyorum. birakin gelsin
adrian kim ts deki mi :D

ben hic umutsuz bakmiyorum artik...su kamp videolarini bakarak kendimi biraz olsun avutuyorum :-)

Sercan nasil iyilerdne biri oluyor. Iyi olmanin kriteri nedir bu adamin gözünde?

Biri aciklasin bunu bana Allah askina. Sercan ne yahu Sercan ne??

Adam 4 yildir oraya buraya yollaniyor CÖP oldugu icin, ama gel gör ki bizim Hamza bunu begeniyor. Senin beklentilerin bu kadar düsük mü de sezona bu akli tutulmus adam ile baslayacaksin?

"Forvet bulursak alabiliriz" diyen adamdan da zaten bu beklenirdi ancak. Hey Allahim yedin bitirdin beni Hamza, yedin bitirdin.

Bence hamza hoca en az hatalı olan burda.Muhtemelen para yok dediler ondan böyle saçmalıyor yoksa iyi adam alsalar kim istemez?

arkadaşlar portodan adrian lopez adı geçiyor keşke alınsa sağ kanadımız için iyi transfer olur hızlı ve çalım atabilen bir adam hemde forvette oynayabiliyor tam hamzanın istediği gibi joker oyuncu

Adrian atletico zamanı cok iyiydi..hatta izlediğim maclarda arda dan daha ön plandaydı..gayet yaratıcı skorer bir isimdi..fakat portoda nasıl bilmiyorum..eger atleticodaki performansı olursa gayet yerinde bir transfer olur.

Adrian tam bir çöp takımın hücumda bir numaralı önceliği adam geçen hızlı bir kanat forvet Adrian ise vasat bir isim geçen sene Portoda çok vasattı net şekilde kötü tercih olur.Stopere Douglas kanat forvetede Gervinho gelse bile takım çok güçlenir madem 1-2 transfer olacak bari onlar adam akıllı olsun.

Hepsine tamam görüşlerine saygı duyarım da tam bir çöp ne demek . Simeoneni 3 sene oynattığı 11M bedelle Portonun aldığı adama.

Ben Adrian'ın oyun tarzını Atleticodaki ilk seneden beri çok beğenen bir adamım , fakat o bu lig için biraz narin kaladabilir.

Lukas-Podolski.com ‏@Podolski10
26bd.png
1f48b.png
#enjoy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt