Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut 11.

--------------------- Muslera ----------------------
Boş ------- Chedjou -------- Semih ------- Telles
------------ Selçuk ---------- Boş -----------------
--- Yasin ---------- Sneijder --------- Podolski ---
--------------------- Burak -------------------------

Şu kadro ile üçüncülük başarı olur. Fener bizi zaten ezmiş durumda, Beşiktaş'ın kadrosu bile daha iyi. Bizim takım seri puan kayıpları sonrası iyice ligi bırakacağı için Trabzon, Bursa vs. de puan olarak geçer bizi muhtemelen. 6. ile 8. arası bir yerde bitiririz ligi herhalde.

Arma en kötü 2. Bitirir bu ligi güçlenmedik ve eksiklerimiz bariz haklisin. Ben 34 oldum 96 yılından beri polat dönemi hariç hiç nal toplamadik. Farkliyiz bu konuda psikolojik üstünlük veya adini sen koy ama bu arma kağıt üzerindeki dengeleri içimizdeki dengecilere rağmen değiştirir.

Adrian Mutu: "Zlatan, bir gece uyandı ve 'Kabus gördüm. Ronaldo benden daha iyiydi' dedi. 'En iyisi sensin' dedim ve tekrar uyudu."

Bjknin kadrosu bizden iyi diyenlere de ayrı bi uyuz oluyorum.
o takımdan bi töre bide quaresmayı alırdım belki bir de atiba gerisi kadroya bile giremez.

B8faQ3DIcAAqTHw.jpg:large

geçen sezon bence armaya olan inancımız bizi şampiyon yaptı...zor bi yaz geçiriyoruz ama eminim Allah duyuyo sesimizi.transfer dönemin sonuna kadar gereken transferler yapılacak bence.zorundalar çünkü.

patoyu alacaklar.başka adam yok çünkü.

GS, Adrian Lopez'i transfer etmek istiyor. Bonservisi 5 Milyon €'nun altına çekmeye çalışılıyor. Kiralık formülüde kapıda. (Bugün/Ö.Sancar)

rafael
zambrano
gervinho
pione sisto
pato

alınsa çok iyi bi takım oluruz.

ben sizin moralinizi düzelticem.yeniden odaklanmamız gerekiyo transfere.kura çekilcek kura aloooooooo!

Jose mevzusunu naci uyduruyo bu sene full kafadaan salladı

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles için devreye Chelsea de girmişse umarım fiyat arttırmayı başarabilir bizimkiler

bu ismi geçen kulüpler oyuncuyu istiyorsa onu takımda tutmak zor bari gelecek olan parayı iyi değendirseler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt