Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da sıkıntı şu; bunları hala değerli sanıyor bizimkiler, oysaki Hakan Arıkan takasında ver hangisini alırsalar yada Ozan için, Telles gidiyor bak Emre Taşdemir geleceğin en sağlam isimlerinden olacak ver bu adamları ama Tarık&Olcan'ı 3-5€'luk oyuncu olarak görüyorlar.
Hala akillanmadik türk futbolcu konusunda
Turkiye den oyuncu ALINMAAZ

Tamam da sıkıntı şu; bunları hala değerli sanıyor bizimkiler, oysaki Hakan Arıkan takasında ver hangisini alırsalar yada Ozan için, Telles gidiyor bak Emre Taşdemir geleceğin en sağlam isimlerinden olacak ver bu adamları ama Tarık&Olcan'ı 3-5€'luk oyuncu olarak görüyorlar.

Yahu bizimkilerin kafaları uçmuş. Ben normal insan olarak görmüyorum artık. Melo'yu gönderip yerine adam almayan yönetimden bahsediyoruz. Yukarıda yazdıklarına toplam 2 milyon Euro bonservis kimse ödemez, şu an aldıkları maaşların çeyreğini veren çıkmaz.

CK8RhZCUMAED24h.jpg:large

akşam idmanında kazana takım.

karşı taraf bildiğin çöp olsa gerek ( muslera hariç)

Ulan Melo mutlu bu takımda işte her türlü belli

yapalım şu adamla 2+1 SÖZLEŞME

Göndermeyelim bu Adamı

Sent from my iPad using Tapatalk

Hala akillanmadik türk futbolcu konusunda
Turkiye den oyuncu ALINMAAZ

Aynı kapıya çıkıyoruz kardeşim, elindeki 8-9 çöpten kurtul yerine 2 tane al, bu isimleri yurt dışında kime satacaksın ? Yada nasıl göndereceksin ? Hepsinin kapı gibi sözleşmesi var, para vermiyorsun, üstelik çöplerden maaş yükünden kurtuluyorsun, serbest bırakmaya kalksan kim bilir ne kadar tazminat ödeyeceksin. Akıllı bakış açısı budur, sen o zaman anlatta bunlardan nasıl kurtuluyoruz, bizde yorumlayalım.

melo gider telles gider takımın leş oyuncuları umut g.dogan-yekta-umut bulut-olcan kadın durur takımda onu anlamam

Orta sahada bir tane rakibi ısıran oyuncumuz vardı oda meloydu bizim geçen seneki en büyük sıkıntımız orta sahada top kapamiyorduk ve ikinciside sağ kanatti bunlar orta sahayı iyice zayıflattı elimzdeki kanat oyuncuları gönderdi bir takım bu kadar kötü yönetilemez

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melo gider telles gider takımın leş oyuncuları umut g.dogan-yekta-umut bulut-olcan kadın durur takımda onu anlamam
bora kardeş takma kafana pilav üstü döner ye sakinleş yoksa kafayı yiycez :)sende benim gibi oynaaaa :) başka türlü kafayı sıyıracaz :)hala ibra diye sayıklayanlar var forumda ben bile normale döndüm :)
XoBlM5.gif

gidenler: melo, telles, bruma, amrabat
gelenler: podolski, carole, jem, bilo, jose

bariz bir kalite düşüşü söz konusu. en azından taraftarı heyecanlandıran oyuna girdiğinde oynadığında seyir zevki veren 4 tane adam gitti yerlerine gelenlerin ne vereceği muamma.
biz olcan, umut, yekta vs gidecek derken onlar takımda kalmayı başardılar yine

Ulan bu millet telles de bizim goremedigimiz neyi goruyor acaba.

Wesley Sniperrrrr

Ulan Melo mutlu bu takımda işte her türlü belli

yapalım şu adamla 2+1 SÖZLEŞME

Göndermeyelim bu Adamı

Sent from my iPad using Tapatalk
Daha iyi bir yerle anlaştığım kesinleştikten sonra ( daha iyi derken şahsa göre belki de daha kötü çıkar ki çıktığı olmuştur) mevcut iş yerimdeki son günlerinde olan ben gibi

Sony Xperia

Dzemaili G.Saray'a veda ediyor! - Transferler

Sion , Dzemaili için 2.5m teklif etmiş.Haber umarım doğrudur.Hamza hoca nasıl olsa oynatmayacak.Bizde 2.3'e almıştık galiba.Az oynadığı ve bir kısmını sakat geçirdiği bir sezonu düşünürsek iyi para.Ayrıca 2.1m maaş yükünden de kurtulmuş oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt