Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendimizi kandırmaya gerek yok bu kadroyla özellikle ligde derbilerde çok zorlanırız bu sene derbi kazanacağımızı sanmıyorum

kendimizi kandırmaya gerek yok bu kadroyla özellikle ligde derbilerde çok zorlanırız bu sene derbi kazanacağımızı sanmıyorum

Abi adimiz yetiyo derbilerde formayi koysak kazanirizda avrupa zor çok zor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir bir yıldızlar gidiyor ve siz seviniyorsunuz ne beyin var ama telles giderse carole sürpriz yumurtasıyla doldurursunuz solu sonra hakan baltaya kalır ora

bu hamza o kadar sansli ki bu kadar capsizliga ragmen hala eline dolu sans geliyor, ama yine sicacak tabi.

melo - nagatomo
telles - 10m+mikel
gervinho
douglas
kalinic

su operasyonlari kasadan sadece 5-10 M cikarak yapabilir, tas gibi de takim oluruz sag bek disinda

bu hamza o kadar sansli ki bu kadar capsizliga ragmen hala eline dolu sans geliyor, ama yine sicacak tabi.

melo - nagatomo
telles - 10m+mikel
gervinho
douglas
kalinic

su operasyonlari kasadan sadece 5-10 M cikarak yapabilir, tas gibi de takim oluruz sag bek disinda
hala Telles diyo kafayı sıyırmışsınız

saka maka telles ve melo giderse hamza'nin kafasindaki evlat fc'ye baya yaklasiyoruz, nasil seviniyordur simdi capsiz

---------burak------umut----------------
yasin----bilal-------selcuk----------olcan
carole-----hakan----semih----------sabri

X : hocam jese rodriguez'i alabiliriz.
hamza : bosverin jose'yi alalim 3-4 bolgede birden oynuyormus cok ekonomik. videolarini da izledim cok begendim

o degil de bu transfer doneminde aldigimiz her oyuncu soka girdi. seviyemizin ne kadar altinda isimler oldugunu oradan hesaplayin. JPK, carole, bilal, jose

gerci seviyemizin en altinda olan kisi Hamza 'nin kendisi ama neyse, elbet gidecek topuklari kicina vura vura

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt