Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
kendimizi kandırmaya gerek yok bu kadroyla özellikle ligde derbilerde çok zorlanırız bu sene derbi kazanacağımızı sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendimizi kandırmaya gerek yok bu kadroyla özellikle ligde derbilerde çok zorlanırız bu sene derbi kazanacağımızı sanmıyorum
bir bir yıldızlar gidiyor ve siz seviniyorsunuz ne beyin var ama telles giderse carole sürpriz yumurtasıyla doldurursunuz solu sonra hakan baltaya kalır ora
hala Telles diyo kafayı sıyırmışsınızbu hamza o kadar sansli ki bu kadar capsizliga ragmen hala eline dolu sans geliyor, ama yine sicacak tabi.
melo - nagatomo
telles - 10m+mikel
gervinho
douglas
kalinic
su operasyonlari kasadan sadece 5-10 M cikarak yapabilir, tas gibi de takim oluruz sag bek disinda
Attigin videolarda gördüm ckk yetenekli neymar etkisi yapar bizde
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
telles'in kalma ihtimali yok bu dakikadan sonra. chelsea filipe luiz'i atletico'ya vermis gerihala Telles diyo kafayı sıyırmışsınız
Galatasaray an Jese dran - Gerücht des Tages - Dreierkette - sportal.de
Jese yi istiyormusuz (Sportal.de)
Çok umutluyum kendisinden.Emre Utkucana da mesaj attım inş ciddiye alır
jose'yi yanlis anlamistir almanlarGalatasaray an Jese dran - Gerücht des Tages - Dreierkette - sportal.de
Galatasaray an Jese dran - Gerücht des Tages - Dreierkette - sportal.de
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 3 Min.Vor 3 Minuten
Jose Rodriguez: Şoktayım, Galatasaray gibi çok büyük bir kulübe geliyorum ve çok heyecanlıyım. Türkiye'de oynamak için sabırsızlanıyorum.
bu bile sokta bize geldigi icin vay bee