Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.133
- 6.326
- 1.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Beyaz Tv de Ertem ne dedi biliyormusun. "Aman haa dikkatli olun, terör örgütleri Fenerbahcenin ceza almasi icin yarin birseyler yapabilir".
Hee evet terör örgütlerinin de en büyük derdi Fenerin UEFA'dan ceza almasi.
:asd22: Bu Ertem de neremle sallasam acaba diye milleti mal yerine koyuyor.
nagatomoyu sol beke alirlar benceArkadaslar Telles giderse tek Carole ve Balta mi kalcak Sol tarafa ? Boyle bi rezillik olabilirmi ? Cl takimimiyiz ikinci lig takimimiyiz anlayamadim gitti
adrian biraz maldir ama umut ve buraktan daha iyidir
:asd22: Bu Ertem de neremle sallasam acaba diye milleti mal yerine koyuyor.
Nediyo la bu :asd22: Mal mal birseyler anlatiyor artik ne varsa aklinda
ibrahimoviç hayırlı olsunHamza hoca kalinic ve douglasi veto etmis
Dogrudur dedigin ama ben yurt disinda kaldigim icin benden ziyade Turkiye de oturan vatandaslarimiz cok iyi dikkat etmesi lazim.O yalağı sallayın ama sizlere şunu söylüyorum, bütün sevdiklerinize-sevmediklerinize eşinize-dostunuza en az 30 gün avm veyahut buna benzer topluluklardan uzak durmasını kesinlikle vede kesinlikle tavsiye edin. İstanbul ve Ankara büyük riskleri barındırıyor malesef. İçerde ve dışar da karanlık güçler harekete geçti
Peşindeyiz! @PesindeyizTV 1 dk.1 dakika önce
Melo, Galatasaray'a takas yoluyla önerilen Nagatomo için Sarı-Kırmızılılar'a "Çok iş yapar" bilgisini verdi. (3P)
Melo'da bu işlere mi soyunmuşaptalca haber
Nediyo la bu :asd22: Mal mal birseyler anlatiyor artik ne varsa aklinda![]()
Niasse olamsin oibrahimoviç hayırlı olsun

Onlardan biraz iyi diye malın yerine mal almanın anlamı yok müdür. Bu arada ölüm devteri iyiymiş neco beğendim keratayı.

yok kaliniç reddediliyosa daha iyisi gelicek demektir ibraama teklif artmış bizim 10milyon euroya çıkmışız ne derece doğru bilemedim amaNiasse olamsin o![]()
https://www.youtube.com/watch?v=JOW57iTNZTw
Rasim Ozan kafa 1 milyon ama şuan bizi başkanımızdan , yöneticilerimizden , futbolcularımızdan daha iyi koruyor. Keşke aklı başında spor yorumcularımızda bizi en kötü şunun yarısı kadar pohpohlasa , herkes gömme derdinde
kac bölüm izledin![]()
yok kaliniç reddediliyosa daha iyisi gelicek demektir ibraama teklif artmış bizim 10milyon euroya çıkmışız ne derece doğru bilemedim ama