Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Beyaz Tv de Ertem ne dedi biliyormusun. "Aman haa dikkatli olun, terör örgütleri Fenerbahcenin ceza almasi icin yarin birseyler yapabilir".

Hee evet terör örgütlerinin de en büyük derdi Fenerin UEFA'dan ceza almasi.

Bu kafayla nasıl hayatta kalıyorlar ben ona şaşırıyorum. Belgeseli falan yapılmalı..

O yalağı sallayın ama sizlere şunu söylüyorum, bütün sevdiklerinize-sevmediklerinize eşinize-dostunuza en az 30 gün avm veyahut buna benzer topluluklardan uzak durmasını kesinlikle vede kesinlikle tavsiye edin. İstanbul ve Ankara büyük riskleri barındırıyor malesef. İçerde ve dışar da karanlık güçler harekete geçti

:asd22: Bu Ertem de neremle sallasam acaba diye milleti mal yerine koyuyor.

O yalağı sallayın ama sizlere şunu söylüyorum, bütün sevdiklerinize-sevmediklerinize eşinize-dostunuza en az 30 gün avm veyahut buna benzer topluluklardan uzak durmasını kesinlikle vede kesinlikle tavsiye edin. İstanbul ve Ankara büyük riskleri barındırıyor malesef. İçerde ve dışar da karanlık güçler harekete geçti
Dogrudur dedigin ama ben yurt disinda kaldigim icin benden ziyade Turkiye de oturan vatandaslarimiz cok iyi dikkat etmesi lazim.

https://www.youtube.com/watch?v=JOW57iTNZTw

Rasim Ozan kafa 1 milyon ama şuan bizi başkanımızdan , yöneticilerimizden , futbolcularımızdan daha iyi koruyor. Keşke aklı başında spor yorumcularımızda bizi en kötü şunun yarısı kadar pohpohlasa , herkes gömme derdinde

Vay be yeni gördüm bunu gecen sene 2 kupa almış takıma nasıl algı yapıyorlar bu tipi yazdık kenara sene sonu sokağa çıkamayacak farkında deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt