Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 dakikadir kim ne yapti nerde oynadi ne yapmaya calisiyor bilen varmi? :) izliyorum izliyorum bi turlu cozemedim takimi inanilmaz kotuyuz.

Hoca bunları görmüyo mu çok merak ediyorum hepimizin gördüğü şeyleri bir insan nasıl göremez ? Apaçık ortada takım bas bas bağırıyor transfer diye.

Bu burakla sabriden adam olmaz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saat akşam 8 olmuş. evin içi ve üstelik evin gün boyu güneş görmeyen yerinde asılı termometre 32 C yi gösteriyor.

Birazdan buharlaşırsam hemen uçup Avusturyaya Hamzaoğlunun üstüne çökerim. Belki o da bunalıp istifa eder:asd22:

Su takima bile eziliyoruz ya

kim o konusan ya :D siz 2 niz niye öyle duruyorsunuz oglum gol yeriz öyle diyor ylaanmı diyor :D

Sneijder yine çileden çıktı hal ve hareketlerinden belli oluyor o da farkında bi hoca ve yönetim görmüyor.

Ulan hamza ulan ayi hamza ulan varya yine bana ban yedirecek bu dengesine bosaldigimin ayisi bu takim bu dagdan inme ayi yuzunden bu sene rezilleri oynayacak bu taraftarda senin gibi ayinin gotunde denge saglayacak yeter ya su takimin haline bak cop oglu copler ayakta durmaktan acizler.sabriye hicbirsey diyemiyorum tek dilegim oyle bir olay olsunki sabri umut vs gii coplerin ayni anda capraz yan ne kadar bagi varsa kopsun yoksa biz kurtulamayacagiz bu coplerden tabi basta copculer krali hamzada dahil

Selcugu islatip islatip dövcen baska birşey değil

Sabri Bey napıyorsunuz ? Gene bomboş kanattan geldiler Chedjou'da refakatçi sanki. Te Allahım.

su takıma bak ya ilk yarı 1 tane atak var baska atagımız yok dahada bu takıma transfer yapmıyolar kör heriffler Vizyonsuzlar!

geçmiş olsun bu sezonu ellermizle rakiplere bıraktık takım hiç umut vermiyor fransa ligi 11.sine karşı düzgün 1 tane bile şutumuz yok ve kalemize gelen 7 8 şut var

Renkdaş ne güzel kötü oynasınlar hatta farklı yenilsinler aptallar bu takımın şansla şampiyon olduğunun farkında olamadılar
Renkdas eger bu kadro as kadro ise ve biz bu kadro ile bu sene cikicaksak maclara serefimin uzerine yemin ediyorumki 3 gun icinde lig tv yi iptal edicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt