Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodriguez'in İniesta gibi çıkmasını bekleyeceğiz artık.Bu orta saha ile ligde/avrupada başarılı olma ihtimali 0

hamza hoca dengeleri iyi kurmuş dikine bir atak kanatlardan orta ve pozisyonlar organize bir atak vs vs hiçbirini yapamıyoruz transfere gerek yok dengeler bozulur :mad:

5 transfer şart.stoper,sağbek,ortasaha,sağ kanat,forvet.

bu mactan sonra da hoca bakalim memnun olacak mi, rezil oynuyoruz

seçluk çok kötü ya yarım saat saga sola bakıyo amk lan o kadar düşüncek ne var sanırsın atomu parçalıyo amk .geçen sene şino ile muslera kurtarıyodu bizi bu sene de poldi geldi 3 kişi oynıycaz belli oldu gerçi hamiti de begendim ama lig başlayınca hem lig hem cl kaldırabilirmi ?

umarim transferden sorumlu olan insanlar bu maca bakiyor ve biraz olsun utaniyordur, ulan takimin yarisi cöp hala transfer yapacaklar

Ulan en onemli savunmaniz sampiyon takim bozulmazdi ondan da brumayla melo gidio yerine transfer yapmiyorsunuz..sampiyon olduk uc dort kaliteli adamla iyi takim oluruz dedik iyice sictiniz biraktiniz takimin icine defolun gidin be

melo gitmesin diye dötümüzü yırttık işte bundan dolayı !!! ilk önce sözleşme yenilenmesi gereken adamdı melo

Arkadaslar ulker link rica edebilirmiyim. Lutfen haydi renktaslar icim yaniyor link lutfen mesaa gonderirseniz duaciniz olurum :)

En komik olanıda tepki olmadığından hamza ve yönetim her bizim arkamızda ve bize çok güveniyorlar süperiz gibi düşünüyordur

benim bu seneden umudum sinan gümüşün cok sağlam oynamasaydı o da oynamıcak hiç galiba direk 2016-2017'e geçelim zorla kuşları şampiyon yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt