Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri çöp ya ulan karşımda olsa saydırıcam ne biçim nasıl bu kadar sene takımda durabiliyo bu adam rezalet ya

Daha bu sabah fırsat transferi olursa yaparız yoksa bu kadroyla devam ederiz diyen vizyonsuz akşam 4 tane yiyince ders aldık gerekli transferler yapacağız diyor. Ya yenilmeseydik bugün?

Melo gdiceksse nagatomoyu alsinlar bari sag beke koyariz adam akili biri durur orda en azindan birde libero alirlarsa biseye benzeriz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gambazoğlu demişki daha 1 ay var, ne için 1 ay kaldı Hamza efendi? Gazeteye ilanmı vermesi gerek takımın? Çocuk mu kandırıyorsun?

Şuan sabriti gorsem buyuk falan dmeem dalarim sabriye ben ınsallah bi sag bek alirlar sıkıldım sabriden artik ben biktim gormekten

Mustafa sarp bile bunlardan daha iyiydi demek istemiyorum ama artik oraya kadar geldi

Arkadaşlar bence çok yanlış tepkiler veriyorsunuz asıl tepkiyi Bulundukları havaya göre transfer yapıp yapmama kararı veren yönetime vermek gerekir.Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar gelince transfere ihtiyaç yok kötü sonuçlar gelince el altından transfer haberi sızdırıyorlar uyduruk şekilde.5-10 gün oyalıyorlar ondan sonra yine havaya göre uyduruk bir transfer yapıp geçiyorlar sadece transfer yapsalar yine iyi birde yaptıkları transferlerden komisyon alıyorlar Örnek:Jem Paul Karacan Örnek:Bize 9 milyon euro denilen mario gomezi bjknin bonservissiz alması.

Hamzanın sozu vardı sabriye....sabri geçen sene sakatim oynamayacam tarik â kalında görün derken hamza , sabri oyna yapma bizi tarik a bırakma seneye güzel bi kontrat yapacaz dyerek ikna etti

Ya Allah aşkına şu takıma stoper sağ bek kanat forvet orta saha alın artık yeteeerrrr ....

Yani listemizdekiler:

-Yabancı kaleci (Kulübede bile oturamayacak kural yüzünden)

-Sol bek

-Orta saha

mı?

Futbol tabiatına aykırı bir deneme yapıyor galiba Hamza, sağ tarafı b@k götürsün bakalım nolacak..

Takimda eskiden sol kanat yoktu poldi geldi simdi sag kanat yok eskiden sol bek yoktu simdi sag bek yok ölcem ya

Olabilcek en iyi kadro
Muslera
Naga Ched Semih Carole
Flamini Selçuk
Jose Sneijder Podolski
Burak

Nagatomo'nun menajeri Roberto Tukuda: "Nagatomo, Melo ile takas olarak Galatasaray'a gidecek."

Roberto Tukuda: "Nagatomo, Galatasaray'da oynamak konusunda çok istekli. Onun için şuan en iyi kararın da bu olduğunu düşünüyoruz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt