Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En yakin hazirlik maci inter demi simdi cunartesi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Napoli, Chiriches ile anlasti. Bonservis 7 milyon euro.

033-900x444.jpg

Nagatamo fln gelirse telles banko satilir tellesten gelen parayla da bi dm alirlar diye dusunuyorum..dusunmek istiyorum daha dogrusu..bu arada allahini seven burakla selcugu 3 e 5 e bakmadan satar

Sagbek ihtiyacinin oldugunu gormek icin sabri daha napsin hamza? 5 penalti bi kirmizi filan mi gorecek

Biz bu yil abartmiyorum bu cop oyuncularla ve copculer krali ayi hamza ile ilk 3 e bile giremeyiz.ozellikle cl de barcayla falan eslesirsek gol yeme rekoru kirariz. Sampiyonluk muslera basta 2-3 oyuncu sayesinde geldi.bu ayi hamza hoca falan degil ismail kartal bundan daha iyi hoca dusunun yani

Nagatomo,flamini,gervinho alinsin bari ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nıce emi yenilmişiz lan :s

dengeler bozulmasın onemlı değil mi acaba gerisi >:(

Bu adamların yetersiz olduğunu görmek için hazırlık maçına mı gerek var

Bu sene ligde başarılı olamaz isek muslera Sneijder poldi Kaçar demedi demeyin

Celta Vigo ya da iyi oynamadik, aslinda hic bir maci iyi oynamadik, ama yendik ya yeterdi di Hamza icin.

Ama Hamza ya filan kizamiyorum bile, cünkü kizdigim kadar kizdim, ama daha cok Taraftar toplumu ben üzdü, tek Twitter den tepki verip biseyler olur saniyorlar. Iki Hafta Istanbuldaydim, her gün bekledim ki, Florya ya topluca gidilsin diye. Herkesin derdi baska bisey. O yüzden bos verin gitsin.

melo gitmek istemiyor bence 1 yil daha kontratini uzatsalardi kalirdi.
antreman resimleri herseyi söylüyor.
sag bek stoper eksigimiz vardi simdi önliberoda eklendi.
gerci sag acik forvet eksigimizde var ama orda idare ederiz dicem.
savunma SOS veriyor !

gecen sene lig basladiginda okadar kötüydiki savunma, sonra gaz vererek biraz düzeldi.
son 6 mac hepten asildi takim ama bu savunma hattimiz kötü oldugunu degitirmez insan
ilk oynanan maclardan ders alir, bu takim ilk maclarda gelen gidene farkli yenildi gecen sene,
ondan insan akillanir ama nerde.

savunma SOS heleki stoper ve sag bek.
meloyu tutmaya ugrasin ne olursa olsun yoksa cle cikmasinlar daha iyi.

Son düzenleme:
Ben Şikebahceyi beğendim. Bizden kat kat iyiler. Nasıl bir küfür etsem diye düşünüyorum ama malesef içimi rahatlatıcak kadar etkili bir küfür daha icat edilmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt