Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sonraki konuyu ben acacam belki.ugurlu gelir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efendim 40 yaşımı devireli epey oluyor imdiye kadar gördüğüm işittiğim şey Galatasaray klübünü moruk kongre üyeleri ile bunların etrafına çöreklenmiş bir elit yönetici kadronun perişan ettiğidir... klüp yaşlıların emeklilik uğraşı olmuş ve bu yaşlıların etrafına çöreklenmiş hırsızlar çetesi klübün kanını asalak gibi emmekdedir...
ali lukunku transferini hatırlıyorum cavcav 900 bin dolar etmez diye almadı ama bizimkiler 3 milyon dolara aldılar.. neler biliyorum neler ama anlatamıyorum.

sonuna kadar haklısın,bu kulüp bu kadar başarıya rağmen bu adamların yüzünden geri kaldı hep.ama bir şekilde artık ayaklanmamız lazım.bu böyle gitmez abi

İzlediğim maçlarda ben de top hakimiyetini,pas kabiliyetini beğendim ama nerde oynatacaksın?Kanat desen kanat değil Dmc desen dmc değil tek oynayacağı yer Selçuk'un yeri

Şu takıma İbra"yı getirsen adam maça çıkmaz. Bizim sorunumuz ibra"dan daha büyük.

Sağ bek yok
Sağ açık yok
Melo"nun yerine adam yok

Yok oğlu yok.
saplamışım ibra ile robben"e

CLBxWESWEAAhwls.jpg:large
[/QUOTE]

bu resmi paylastılar renktaş :)

yemisim FFP yi.. FFP dogrulutusunda hareket edersek zaten bu bok takim ile gelen gidenden 4 Yer.
dandik takim ile gitmeyelim zaten daha iyi olur

Shaqiri yi kirala, Salah i kirala, Rafael i kirala al sana tas gibi takim.

Orta saha ve forvet al sonra bitsin bu is.Prensip mensip anlamam ben. Kafayi calistir Hamza!

Balon diyo jose ye ;)

bence bu jose iyi olabilir ama okadar eksik varki gelipte omu kurtaracak.
madem genc yetenek aliyorsunuz sag bek sag acigada alin, meloyu göndermeyin.
birde elit bir stoper bu taraftar cok sey istemiyor bunlari bari yerine getirin.

Onur kıvrak kadro dışı kalmış.Aman akıllarına o düşünce gelmez inşallah.

Uçan Hollandalı Değil O Sıçan Hollandalı :)

Furkan Akdere®™ ‏@FrknnPssmst 2 dk.2 dakika önce
Başkan seçtik dansöz çıktı... Sözündedur Dursunözbek
Yanıtla Retweetle1 Favorilere ekle1
Daha fazla
:D:D adam haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt