- 12 Temmuz 2009
- 60.897
- 24.269
- 3.138
geldi renktaş
Resimleri varmi kardesim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geldi renktaş

Resimleri varmi kardesim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
efendim 40 yaşımı devireli epey oluyor imdiye kadar gördüğüm işittiğim şey Galatasaray klübünü moruk kongre üyeleri ile bunların etrafına çöreklenmiş bir elit yönetici kadronun perişan ettiğidir... klüp yaşlıların emeklilik uğraşı olmuş ve bu yaşlıların etrafına çöreklenmiş hırsızlar çetesi klübün kanını asalak gibi emmekdedir...
ali lukunku transferini hatırlıyorum cavcav 900 bin dolar etmez diye almadı ama bizimkiler 3 milyon dolara aldılar.. neler biliyorum neler ama anlatamıyorum.
daha yeni cumalinin resmini paylasmıslardı![]()
Mehmet uA @MehmettGS 2 min2 minuten geleden
@depor_boro Hi Amigo , How was Jose Rodriguiez at Depor , they say that he come to Galatasaray. what do you think about him ?
0 retweets0 favorietenBeantwoorden
Retweeten
Favoriet
Meer
david @depor_boro 1 min.1 minuut geleden
@MehmettGS calidad tiene en el ultimo pase.irregular,buen golpeo de balon.
kaliteli futbolcu , top hakimiyeti cok iyi diyor
Anlat hocam sen sus sus bu noktaya geldik
almasınlar daha iyi 3 tane aldılar 1ini beğenmemiş beyefendi kiralayacakmış.Melo gitmiş orta saha isteyen yok![]()
Mehmet uA @MehmettGS 2 min2 minuten geleden
@depor_boro Hi Amigo , How was Jose Rodriguiez at Depor , they say that he come to Galatasaray. what do you think about him ?
https://twitter.com/MehmettGS/status/6261289581620797440 retweets0 favorietenBeantwoorden
Retweeten
Favoriet
Meer
david @depor_boro 1 min.1 minuut geleden
@MehmettGS calidad tiene en el ultimo pase.irregular,buen golpeo de balon.
kaliteli futbolcu , top hakimiyeti cok iyi diyor