Muhtemelen o maçta dopinglidir.Tam hatırlamıyorum onu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen o maçta dopinglidir.Tam hatırlamıyorum onu.
Pek yakinda Hollanda Milli takimin degisilmez stoperi olacak. Bizde yaparmi bilemem biraz daha olgunlasmali .İzleyen varmı bu topçuyu ?
murat @muratyksk 16 dk.16 dakika önce
Galatasaray, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Feyenord'un genç stoperi Terence Kongolo için girişimlere başladı..
Yok ya doping degildi o. Yanlis bir oyuncu degisikligi yüzündendi.
Salaklar cezali bir futbolcuyu oynatti.
arkadasi sokakta görsem Türk herhalde derdim.
İzleyen varmı bu topçuyu ?
murat @muratyksk 16 dk.16 dakika önce
Galatasaray, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Feyenord'un genç stoperi Terence Kongolo için girişimlere başladı..
Sorma ben arfacım, başımıza neler geldi, başımızdaki hoca kendini akhisarda sanıyor, çok üzülüyoruz hasta sanırım.2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 28 sn.28 saniye önce
Hatem Ben Arfa: Galatasaray tüm Avrupa'nın tanıdığı çok büyük bir kulüp. Bu kadar farklı kazanacağımızı beklemiyodum
Abartmıyorum Mustafa Sarp bu çöpten daha kaliteli
Pek yakinda Hollanda Milli takimin degisilmez stoperi olacak. Bizde yaparmi bilemem biraz daha olgunlasmali .
inşallah dediğin gibi olur renkdaş , mutlaka takviye şart mutlaka... her şeyin altında cüneyt çıkıyor , hamza hocanın 'çok geç kaldık transferlerde' demesinden anlaşılıyor başkanın kardeşine..