Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis olur mu öyle şey? Adam bu maçta dopingli çıksa tamamda önceden olmuş doping olayı. Bu maçı bağlayan bir şey yok.
doping yapan ilk futbolcu değil sonuçta, sen hiç dopingli bir adamın yaptığı sonraki maçların 3-0 tescil edildiğini gördünmü ben görmedim
uefa ceza verse de oynatsalar o ayrı. Bi bok çıkmaz uefaya başvursalarda yine dopingli çıkmazsa.

Bana da mantıklı gelmiyor ama böyle dendiğini hatırlıyorum yani.

İnterdeki japon geliyor mu şimdi ? Menejeri türkiye güzel tercih filan demiş herhalde..

hamza hamzaoglu bu takımdan defolup gitmeden hiçbir şey olmaz transfer yapmak israf aldırdığı oyuncular ortada az daha aydınla imzalıyoduk artık kredisini doldurmustur

Reis olur mu öyle şey? Adam bu maçta dopingli çıksa tamamda önceden olmuş doping olayı. Bu maçı bağlayan bir şey yok.
doping yapan ilk futbolcu değil sonuçta, sen hiç dopingli bir adamın yaptığı sonraki maçların 3-0 tescil edildiğini gördünmü ben görmedim
uefa ceza verse de oynatsalar o ayrı. Bi bok çıkmaz uefaya başvursalarda yine dopingli çıkmazsa.

Geçen sene ŞL elemesinde Legia Varşova Celtic'i elemişti ama dopingli oyuncu oynattığı için Celtic turlamıştı diye hatırlıyorum.

CLB_XobWcAED08d.jpg

basvursunlar hiç bi cacık cıkmayacaktır .... Aglasınlar anca şikebahçeliler utanmaz yüzsüzler

Geçen sene ŞL elemesinde Legia Varşova Celtic'i elemişti ama dopingli oyuncu oynattığı için Celtic turlamıştı diye hatırlıyorum.
Dopingli ama varşova celtic maçında mı dopingli çıktı yoksa bu maçtan önce başka bir maçta mı yapmış dopingi? Fark orda işte

Twitterda çaba sarf etmeyin boşuna beyler dursunun maçtan haberi bile yoktur

transfer filanda istemiyorum daha su meloyu göndermeyin bari.
brumayi bu sekilde göndermeleri zaten büyük salaklik.
birde hamza her oyuncu gidebilir diyordu kimseyi tutmuyoruz diyordu.
zorla oyuncu tutulmaz diye, la kontratli oyuncu gitmek istese bile tutmaya
ugrasacaksin. sen her öyle gitmek isteyen oyuncuya izin verirsen takim kalmaz !

öyle değil işte. dopingli adamı oynatamazsın . lucescu neden böyle bir mallık yaptı hala anlamadım ..fener başvurur tabi. umarım testi pozitif çıkmaz. yoksa hem takım hem oyuncu tezeği avuçlar
Adam fener maçında mı doping yapmış ? Hayır
adam dopingten men edilipte mi oynatılmış ? Hayır

geçiniz, bir şey çıkmaz o işten adam 2-3 hafta önce doping yapmışsa fener maçını bağlayan bir şey yok.

Yok ya doping degildi o. Yanlis bir oyuncu degisikligi yüzündendi.

Salaklar cezali bir futbolcuyu oynatti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt