Peşindeyiz! @PesindeyizTV
TRANSFER | İyice gözden düşen Dany Nounkeu, Bursaspor'la anlaştı. Gidiyor.
TRANSFER | İyice gözden düşen Dany Nounkeu, Bursaspor'la anlaştı. Gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis olur mu öyle şey? Adam bu maçta dopingli çıksa tamamda önceden olmuş doping olayı. Bu maçı bağlayan bir şey yok.
doping yapan ilk futbolcu değil sonuçta, sen hiç dopingli bir adamın yaptığı sonraki maçların 3-0 tescil edildiğini gördünmü ben görmedim
uefa ceza verse de oynatsalar o ayrı. Bi bok çıkmaz uefaya başvursalarda yine dopingli çıkmazsa.
Reis olur mu öyle şey? Adam bu maçta dopingli çıksa tamamda önceden olmuş doping olayı. Bu maçı bağlayan bir şey yok.
doping yapan ilk futbolcu değil sonuçta, sen hiç dopingli bir adamın yaptığı sonraki maçların 3-0 tescil edildiğini gördünmü ben görmedim
uefa ceza verse de oynatsalar o ayrı. Bi bok çıkmaz uefaya başvursalarda yine dopingli çıkmazsa.
UEFA'ya başvurmalarına gerek yok ki,B numunesi de pozitif çıkarsa ilk maç otomatik 3-0.
Dopingli ama varşova celtic maçında mı dopingli çıktı yoksa bu maçtan önce başka bir maçta mı yapmış dopingi? Fark orda işteGeçen sene ŞL elemesinde Legia Varşova Celtic'i elemişti ama dopingli oyuncu oynattığı için Celtic turlamıştı diye hatırlıyorum.
Dopingli ama varşova celtic maçında mı dopingli çıktı yoksa bu maçtan önce başka bir maçta mı yapmış dopingi? Fark orda işte
İzleyen varmı bu topçuyu ?
murat @muratyksk 16 dk.16 dakika önce
Galatasaray, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Feyenord'un genç stoperi Terence Kongolo için girişimlere başladı..
Ben nedense bu Fenerdeki Souza'ya kafayi taktim arkadas. Macta hep buna dikkat ediyorum nedense
Bu cöpe bunlar ne kadar veriyor yillik? Cok pis komisyon transferi bu hiyar.
Adam fener maçında mı doping yapmış ? Hayıröyle değil işte. dopingli adamı oynatamazsın . lucescu neden böyle bir mallık yaptı hala anlamadım ..fener başvurur tabi. umarım testi pozitif çıkmaz. yoksa hem takım hem oyuncu tezeği avuçlar
Geçen sene ŞL elemesinde Legia Varşova Celtic'i elemişti ama dopingli oyuncu oynattığı için Celtic turlamıştı diye hatırlıyorum.