Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hırsımı almak icin fm de gs aldım zambrano-kaderabek-polanski-d.costa-zaza 5 lisini aldım burak selçuk yedek butün gereksiz tayfa release :D

Selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum foruma, benim bir düşüncem var, bence Hamza Hoca sene boyunca Burak ve Selçuk'la arasının bozuk olmaması için sürekli onları onore edecek demeçler veriyor, yerlerine oyuncu bakılmıyormuş gibi izlenim veriyor ancak kesinlikle özellikle forvette Burak'tan daha iyi birisini istiyordur. Bence şu şekilde bir taktik izleniyor, Melo Yuto Nagatomo ile takas edilecek, Telles satılarak para kazanılacak ve o parayla hem ön libero hem de forvet de oynayabilen çok iyi bir sağ açık alınacak. Stoper transferinin de yapılacağını düşünüyorum, ancak sağ açık transferi beklemiyorum, maalesef hem Sabri'yle uzatılan sözleşme hem de Tarık Çamdal belası var başımızda..Tek umudum stopere sağ açık da oynayabilen tecrübeli birinin alınması.

34cimbom34 nedir ya hollandalı kızın twitlerini rtlemiş

hollandalı kıza göre robben bitmiş de kim inanır :D nicki bile mr serkan ama kızım diyor :D

5443132011591442_8958fcba5ae421e68172f30ceb8d23589e9274b41e5da5445bd83fb68e7f9333_:original

Adami delirtmeyin vallah iki saate inerim münihe tutarim robbenin kulagindan getirir koyarim önünüze.

ben almanyada olsam giderdim kapısının önüne sprey boyayla Gel lan Vicdansız çagırmazdık acil olmasa yazardm :D

Şimdi 1 Ağustosa kadar 2 transfer yapılcak diye hatırlıyorum ben. Cüneyt T. Öyle açıklamıştı sanırım tv24 "de.

Yanlışmı hatırlıyorum beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr_??!?!?!?!

Şimdi 1 Ağustosa kadar 2 transfer yapılcak diye hatırlıyorum ben. Cüneyt T. Öyle açıklamıştı sanırım tv24 "de.

Yanlışmı hatırlıyorum beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr_??!?!?!?!

bende öle duymustum taraftarımız merak etmesin içleri rahat olsun diyordu :D:D 1 yada -2 oyuncu alabilriz dmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt