Kerim Şahin
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2015
- 2.031
- 252
- 543
Hırsımı almak icin fm de gs aldım zambrano-kaderabek-polanski-d.costa-zaza 5 lisini aldım burak selçuk yedek butün gereksiz tayfa release 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gün Ankara'da yürüyorum Mesut'cum. Bi Range Rover araba durdu, içinden bir kadın şöyle yaptı bana sen çok kötü yorumcusun çok dedi. Ben dedim hanımefendi yarın yorumculuğumu düzeltirim ama siz hep çirkin kalacaksınız.![]()
pes yada fifa 2016 cıktı mı renkdaş transferi anca orada yapacaz bu gidişle .... :-)
34cimbom34 dediyse bu iş bitmiştir. H.O
34cimbom34 dediyse bu iş bitmiştir. H.O
Kimse o futbolcu helal vallahem ön libero hem de forvet de oynayabilen çok iyi bir sağ açık alınacak.

34cimbom34 nedir ya hollandalı kızın twitlerini rtlemiş
hollandalı kıza göre robben bitmiş de kim inanırnicki bile mr serkan ama kızım diyor
![]()
Adami delirtmeyin vallah iki saate inerim münihe tutarim robbenin kulagindan getirir koyarim önünüze.
Adami delirtmeyin vallah iki saate inerim münihe tutarim robbenin kulagindan getirir koyarim önünüze.
Şimdi 1 Ağustosa kadar 2 transfer yapılcak diye hatırlıyorum ben. Cüneyt T. Öyle açıklamıştı sanırım tv24 "de.
Yanlışmı hatırlıyorum beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr_??!?!?!?!