Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi sevindim ya. Keşke tamamen defolup gitse.

Cüneyt Tanman öyle bir anlatmış ki yaptıklarını. :) Yani bilmesek eski zamanları, görevdeyken yaptığınız transferleri icraatleri yazmayalım tek tek.

Tabi bu işin başka tarafı, eğer dendiği gibi başkan kardeşiyle falan kulübü yönetmeye kalkarsa o iş bambaşka yerlere gider. En kısa zamanda yönetimden de bir şekil kurtuluruz umarım.

Sadece kardeşi gözü kulağı olacak anlaşılan. Zaten kendisi yönetmek istese yönetir kardeşinemi ihtiyacı var. Adam güveneceği kişiyi koyar oraya. Ben bi sıkıntı görmüyorum sonuçta. Maaş almıyor bişey almıyor.

cüneyt gittiğine göre şu patoyu alsak yav

Allah yüzümüze baksa da akıllı bir yönetim ve TD ekibi Ekim-Kasım gibi başımıza geçse. Belki bu sezon bile kurtulabilir o tarihlerde gelecek değişklikle.

Dursun Özbek'in kardeşi Cüneyt Tanman'ın yerini alırsam durum vahim. Cüneyt Tanman'ı aratır gibi geliyor bana. :confused:

cüneyt tanman gitmiş

silahlara sarılmayalım arkadaşlar bizim sevincimiz başkalarının üzüntüsü olmasın

İyi bari kurtultuk bu bıyıklı hıyardan.Bir halt yediyi yok birde şunu yaptım bunu yaptım demiş.

Cüneyt Tanman : Artık üzerimde baskı yok . Sabri Maxi den iyi mi Puuuuaaaaaaaaahhhhhh

1 tanesi gitti darisi digerlerin basina.

Yeni Sportif direktörümüz

Hayırlı olsun

turkuler-u237.jpg

Nefret ediyordum bu biyikli organizmadan

Ne guzel gun

Once poldinin buraka zilgiti
Sonra sinonun medyaya ayari

Simdide tanman defolup gitmis

Sak sak sak ulan silahlara sarildim

Cüneyt aspordan iyi bir teklif almış sanki

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Beyler nede olsa eski kaptanımız yorum yaparken dikkat edelim bu forma için ter dökmüş savaşmış gitti yolu acık olsun güle güle.

Aslında işin içinde biz olsak belki bizde böle davranırız olayları tam bilmiyoruz ki yıllardır düzelmiyen bir mali durum tabiki bu transfer olmamasını engellememeli ama artık Dursun baskan İnşAllah gerekeni yapar yüzümüzü kara cıkarmaz cok eleştiriyoruz ama içerde neler dönüyor belli değil.

Tabiki öyle, ama bu adamlar acemi. Bak burada devamli yok Hamza, yok Cüneyt komisyon yedi denildi, su an ortaya cikan tabloya göre ücretleri belirleyen isim bizzat Özbek kardesler... Piyasayi adam gibi bilmezsen, sen gidip Sabri gibi adamlara zam yaparsin, Cem´e 700.000 uygun görürsün. Yani sonucta kendi paralarini da riske atiyorlar, ama Galatasaray cok fazla acemilik kaldirabilecek bir durumda da degil...

Umarim artik dogru hamleler yapilir. Kulübe yakin, ve tecrübeli bir isim direk SD olarak getirilmesi lazim. Yoksa dedigim gibi bizi o acemilik bitirir, bize tecrübe lazim, cünkü TD de acemi.

Kesin Hamza çekti bunun ipini.Aralarında soğuk rüzgarlar esiyor deniliyordu zaten bir kaç haftadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt