Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yıldırım demirören de bjk iiçin kaynak buluyordu şimdi bjknin ona 100m dolar borcu var bu işler tehlikeli işler

Tapatalk olmasın foruma girmem.
4 senedir kullanıyorum müthiş hızlı ve pratik pc den yada mobilden giren varmı diyordum bende haala

pc den giriyorum,transfer nöbeti konusunu felan iyi takip ediyorum pcden. tapatalk daha kullanışlı ise,şu sıcak havada klimayı açıp mobilden takılcam

Son düzenleme:
Adam birde mesut yılmaz gibi o kadar ağır be yavaş konuşuyorki yemin ediyorum bir daha sesini filan duymak istemiyorum bu adamın inş haber doğrudur da gider !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cüneyt uğursuzun teki 14 yıl şampiyon olunamayan kadronun stoperi bu adam başkanıda alsın gitsin bunlardan ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi beyler ..

14 yılla ne alakası var adamın

Galatasarayın yeniden doğuşu onun kaptanlığı zamanında oldu

o dediğin terim

Şimdi bile o zamanki kafayı kullanıyor orası ayrı tabi

Dursun Özbek tam bir vaka olacak bizim adımıza. Hayırlı olacağını da sanmıyorum bu vakanın maalesef.

Para verdim diye istediğini yapacağını mı sanıyor acaba kendisi?

Galatasaray'da taraftar ne derse o olur i Tanman GTFO dedik ve gitti..

sırada başkan var ama sportif çöküş olmadan gitmez , olan Hamza'ya olacak gibi.. bari çıkıp açıklama yapsa kendini kurtarsa bari , çok saf bu Hamza..

Özbek başımızı yakacak söyleyeyim.

Korkmayın Türkiye'de Fener ve Galatasaray hayatta batmaz.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Kimse kusura bakmasında bu baskan cidden 60 70 milyonun altına girdiyse cebinden para verdiyse bende Dursunun gözlerinden öperim affetsin beni sölediklerim için

Ben aylarca söylüyorum Galatasaray´in maddi olarak karanlik bir durumda oldugunu, iki tane secim oldu, ve agir baslarin hic bir tanesinin aday olmama nedeni de bu. Kimse bu yükün altina girmek istemiyor. Ancak Dursun bu isleri kardesi ile yaparak, ne kadar katki saglayacak bilemiyorum.

Kendisini Johan Cruyff filan sanıyor herhalde. Barça alt yapısından söz etmiş. Bu sistemi bizde yaparız dercesine.

tanman`in biletini kesen dursun ise bazi seyler degiscek diyebiliriz ama kenara cekilen tanman ise dursun`un transfer konusunda engel teskil edip emedigini daha net gorecegiz. bakalim..

Dursun Özbek tam bir vaka olacak bizim adımıza. Hayırlı olacağını da sanmıyorum bu vakanın maalesef.

Para verdim diye istediğini yapacağını mı sanıyor acaba kendisi?

hocam bu açıklamalar tanmanın perspektifinden yapılan açıklamalardır. adamın hissettikleri bunlardır istifa etmiştir. adamın kendi perspektifinden bunu görmesi,bunu hissetmesi bu işin böyle olduğu anlamına gelmez ki. ayrıca bardağın dolu tarafına bak,kurtulduk işte.adamın açıklamaları tamamen facia transfer konusu özellikle. tanman ve hh'nin planlarına bak kulübü ne hale getireceklerdi.

Şimdi iki olayı birbirinden ayıralım.

1. Tanman ve Hamza zihniyetindeki admaların uzaklaştırılması doğru karardır.
2. Ancak yerlerine kardeşimi getireyim, kuzenimi koyayım mantığı yanlıştır.

Cüneyt gidecekse yerine bir Alman Sportif Direktör ve Hamza gidecekse yerine Kloop ya da Weiserl gibi adamlar gelecek ise anlamlı ayrılıklar olarak görülebilir.

Ben aylarca söylüyorum Galatasaray´in maddi olarak karanlik bir durumda oldugunu, iki tane secim oldu, ve agir baslarin hic bir tanesinin aday olmama nedeni de bu. Kimse bu yükün altina girmek istemiyor. Ancak Dursun bu isleri kardesi ile yaparak, ne kadar katki saglayacak bilemiyorum.

Aslında işin içinde biz olsak belki bizde böle davranırız olayları tam bilmiyoruz ki yıllardır düzelmiyen bir mali durum tabiki bu transfer olmamasını engellememeli ama artık Dursun baskan İnşAllah gerekeni yapar yüzümüzü kara cıkarmaz cok eleştiriyoruz ama içerde neler dönüyor belli değil.

Yalnız bu çapsız bıyıklının el attığı yeri çürür!!!

Altyapının başına geçerse artık 10-15 senede değil 20-25 senede bir topçu çıkar aşağıdan.

14 yılla ne alakası var adamın

Galatasarayın yeniden doğuşu onun kaptanlığı zamanında oldu

o dediğin terim

Şimdi bile o zamanki kafayı kullanıyor orası ayrı tabi

1974-1991Arası oynamış.. 1973 -1987 arası şampiyonluğumuz yok nasıl bizde doğuyor hocam? 10 sene sürünmüşüz resmen.. Hagi de bizde efsane oldu ama teknik direktörlüğü olmuyor işte her b.ku yapmak zorunda değiller efsane ise öyle kalmalılar ...

Şimdi iki olayı birbirinden ayıralım.

1. Tanman ve Hamza zihniyetindeki admaların uzaklaştırılması doğru karardır.
2. Ancak yerlerine kardeşimi getireyim, kuzenimi koyayım mantığı yanlıştır.

Cüneyt gidecekse yerine bir Alman Sportif Direktör ve Hamza gidecekse yerine Kloop ya da Weiserl gibi adamlar gelecek ise anlamlı ayrılıklar olarak görülebilir.

1. madde ye noktasına kadar katılıyorum,2. madde de ise kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. bir kere kulüp kimsenin babasının çiftliği olmamalıdır bu konuda hemfikiriz. ama dursun özbek ve kardeşi kulübü kafasına göre yönetemez abi-kardeş-kuzen olayı olamaz ihtimal vermiyorum.. "sen dur kardeşim ilgilensin" dursun başkanın cüneyti uzaklaştırması için ortaya attığı bir bahanedir.

@UzanCC: Benim baskanligimda Ibra'dan cok daha!! IYISI gelecek insaallah.NAMUS SOZU.

Adam namus sözü vermiş.

Bence Hoca"nın ve Başkanın istedikleri oyuncularla göreşen Cüneyt kendi kafasına göre davranıp çok pahalı diyerekten transferleri bekletiyordu .Görüşmeleri ağırdan alıyordu.Çingene pazarlığı.
Poldi açıklamasıda bunu gösteriyor. Başkanda artık yeter dedi " baskılardan dolayı " 3 e 5 e bakmadan direk transferleri yaparlar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt