Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.818
- 7.924
- 1.233
arkadaşlar yıldırım demirören de bjk iiçin kaynak buluyordu şimdi bjknin ona 100m dolar borcu var bu işler tehlikeli işler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tapatalk olmasın foruma girmem.
4 senedir kullanıyorum müthiş hızlı ve pratik pc den yada mobilden giren varmı diyordum bende haala
Cüneyt uğursuzun teki 14 yıl şampiyon olunamayan kadronun stoperi bu adam başkanıda alsın gitsin bunlardan ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi beyler ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adamın anadili zaten IngilizceGetirin Kewell'i.Adam anadili gibi ingilizce biliyorŞaka bir yana Kewell denenmeli.Adamın ikna kabiliyeti iyidir bence.
Kimse kusura bakmasında bu baskan cidden 60 70 milyonun altına girdiyse cebinden para verdiyse bende Dursunun gözlerinden öperim affetsin beni sölediklerim için
Dursun Özbek tam bir vaka olacak bizim adımıza. Hayırlı olacağını da sanmıyorum bu vakanın maalesef.
Para verdim diye istediğini yapacağını mı sanıyor acaba kendisi?
Ben aylarca söylüyorum Galatasaray´in maddi olarak karanlik bir durumda oldugunu, iki tane secim oldu, ve agir baslarin hic bir tanesinin aday olmama nedeni de bu. Kimse bu yükün altina girmek istemiyor. Ancak Dursun bu isleri kardesi ile yaparak, ne kadar katki saglayacak bilemiyorum.
14 yılla ne alakası var adamın
Galatasarayın yeniden doğuşu onun kaptanlığı zamanında oldu
o dediğin terim
Şimdi bile o zamanki kafayı kullanıyor orası ayrı tabi
Şimdi iki olayı birbirinden ayıralım.
1. Tanman ve Hamza zihniyetindeki admaların uzaklaştırılması doğru karardır.
2. Ancak yerlerine kardeşimi getireyim, kuzenimi koyayım mantığı yanlıştır.
Cüneyt gidecekse yerine bir Alman Sportif Direktör ve Hamza gidecekse yerine Kloop ya da Weiserl gibi adamlar gelecek ise anlamlı ayrılıklar olarak görülebilir.

️
️