Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta dogu gene fena karisacak.. Allah yardimcimiz olsun.. Biraz evel 4 f16 ucagi havalanmis.. Isid militanlari hedefte.. Su gzl ulkemi boka bulastiranin allah belasini versin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Bunlar hep sosyal medyanın zararlı etkileri...Onlarca zibidi ordan burdan Robben-İbra balonları uçuruyor, millet de peşinden gidiyor...

Ferguson' u sportif direktörlüğe getirsen ne yazar, para olmadıktan sonra?...UEFA durduk yere FFP yi dayatmadı; Dinamo Moskova örneğinin daha dumanı üstünde...Anlamak bu kadar zor olmamalı; özetle ''Money talks and we have not''...

Yönetim stratejik hata yapti...

- Hamza´ya 500.000 az
- Sabri´ye 800.000 az
- Jeme´e hic para vermeyerek, yada sadece mac basi

2 Milyon avro tasarruf ederdik. Simdi bu paraya büyük bir oyuncu alabilirmisin ? Hayir, ama sen bu sekilde zamlar dagitirsan taraftar da kücük islerin hesabini yapmaz. Burada yönetimin de ciddi bir hatasi var, ama acemiligin acilari bunlar.

Bilal´e girmiyorum bile, bana göre o istisnai olarak kabul görülebilir, ama diger yerlerden daha hassas olmalari gerekiyordu.

Orta dogu gene fena karisacak.. Allah yardimcimiz olsun.. Biraz evel 4 f16 ucagi havalanmis.. Isid militanlari hedefte.. Su gzl ulkemi boka bulastiranin allah belasini versin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
Bataklığa bizide çekecekler anlaşılan.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşid gibi liderleri özel olarak eğitilmiş kişiler düzenli orduya sahip bir ülkeye asla saldırmazlar. Salak değiller.
Onlarırn amacı çok farklı.

https://www.gscimbom.com/forum/f19-...i-arsiv-18-a-124524/index320.html#post7750405

Cuneyt'in transfer hakkindaki aciklamalari hakkinda yukaridaki analizi yapmistim bir kac gun once. Bu istifa da Ibrahimovic ile ilgili gorusmeler oldugunu dogruluyor. Hatta diyor ki belli finansman modelleri ile olabilir. Dursun baskan demek ki gercekten Ibrahimovic'i getirmek icin ugras vermis. Bu 17 milyon euro rakami da buradan geliyor.

https://www.gscimbom.com/forum/f19-...i-arsiv-18-a-124524/index320.html#post7750405

Cuneyt'in transfer hakkindaki aciklamalari hakkinda yukaridaki analizi yapmistim bir kac gun once. Bu istifa da Ibrahimovic ile ilgili gorusmeler oldugunu dogruluyor. Hatta diyor ki belli finansman modelleri ile olabilir. Dursun baskan demek ki gercekten Ibrahimovic'i getirmek icin ugras vermis. Bu 17 milyon euro rakami da buradan geliyor.

Zaten transferlerin bu kadar geçikmesini en büyük sebebi bana göre Cüneyt T. Adam istediği fiyata çekene kadar bekliyor.Bu durumda Başkanın istemediği bi durum sanırım " Çingene pazarlığı " Çünkü gittikçe baskı büyüyor gerekli transferer yapılmadıkça.

Benim için İbra , Robben bunlar işin şakası. Gerekli yerlere en azından " sağ bek - sağ açık " transferleri yapılsın takım 2 seviye atlar. Melo"nun durumuna görede gerekli hamle yapılmalı.

Biyikli birini alalim sportif direktörlüge

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu kez daha kötüydü
Uykudan uyanıp disari attık kendimizi

- 4.8 -.- KOCADERE-ECEABAT (CANAKKALE

GT-S5301 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt