Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu ct gitti bakin transferleri gorun benim anladigim bu engelliodu para gidicek diye bunu sutladilat

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanman röportajında zaten demiş para bile olsa kuşların yaptığı transferi ben yaptırmam demiş :) boşa giden 1 ay oldu ben ona üzülüyorum perreira çoktan sağ bekte öttürüyordu şimdi :(

tanman röportajında zaten demiş para bile olsa kuşların yaptığı transferi ben yaptırmam demiş :) boşa giden 1 ay oldu ben ona üzülüyorum perreira çoktan sağ bekte öttürüyordu şimdi :(

Bakma Maxi çok iyi ama yaş ortalamasıda aldı başını gidiyor. Oraya söyle Mandi . Rafael , Münir birini aldık mı tamamdır.

Abi alin duzgun bi adam artik br haydi olum be

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cidden transfer olmasa bile tanmanın bilmiş ve şaçma konusmalarından nefret etmiştim.camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Cüneyttanman istifa haberiyle sabah sabah moralim yerine geldi. Güzel oldu. Tanmanın hürriyetteki açıklamasında dikkat edilecek çok şey var. benim dikkatimi çeken, başkanın artık hamza hocayla kendisi diyalog kuracakmış. Çok açıkki başkan transferler konusunda hamza hocayı zorlayacak. Hoca transfer istemiyor ama başkan bu durumdan rahatsız. Ben en az 2 yıldız bekliyorum artık. Hamza hocanın işi zorlaştı artık. Cüno onunla aynı kafadaydı. Şimdi yalnız kaldı :-)

beyler tanman fenerdeki bütçe bende olsa farklı olurdu demiş yani alırdım demiş bence hiç sevinmeyelim yine aynı tas aynı hamam devam.sizcede tanwoman mı engelliyodu

tamam haklı veya haksızsın..onu bilemem.. ama hürriyete kulüp içi sorunları açıklamak nedir? özellikle hürriyete

tanman : Hayır, hayır.. Yine de bu kadar para harcatmazdım. Ama artık Türkiye’de her yerde bir mücadele var. Şampiyonluk mücadelesi bir yanda, kupa bir yanda.. Transferde de şampiyon olmak istiyor herkes. Her ne olursa olsun insanlar sadece kazanmayı düşünüyorlar."

Para yoksa kredi alsınlar.Kredi bulamıyolarsa istifa etsinler.

Tanman istifa etmiş. ... güzel haber.

Haldun Üstünel hakkında hashtag hazirlayalim beyler

Tanman ve Hamza biraz kafa olarak örtüşüyorlardı hep aynı tarz transfer açıklamaları yaptılar. Dursun Özbek ise hep yıldız alıcam şu gün patlayacak bombalar falan iyi yönetemedi durumu. Kısaca bu üçlü taraftarı inanılmaz gerdi. Ha şimdi ne olur çoğu şey değişmez. Anlaşılmayan durum şu bazı taraftarlarında anlaması Galatasaray ayarında bir kulübün şampiyonlar ligi gibi bir orgnizasyonu es geçmesi son şampiyonluktan sonra mümkün değil. Ona görr transferler gerekiyor. Para yok gibi açıklamalar bana komik geliyor kimse kusura bakmasın

O değil de PSG bizden tellesi istiyor, biz ibra gelsin diye neredeyse kulübü basacağız. Burak'ı satıyorum desen çaplı takımların çoğu sıraya girer biz Gomez diyoruz. Selçuk Semih Schneider desen keza öyle, ama biz yarısı etmeyecek bundan 3-5 yıl önce pili bitmiş adamların peşindeyiz. Maxi pareira acayip iyi bir bek olsa Haziran sonuna kadar kakalayacak takım aramazlardı heralde. Podolski güzel transfer takımda yeterince yıldız da var, takımın tecrübeli ayağı da çok. Gereken ihtiyaç duyulan yerlere enerji verecek carole gibi umut veren birkaç oyuncu transfer etmek. Yoksa Adından başka bişeyi kalmamış adamları alıp, pandev gibi 3. Lig takımlarına karşı anca oynatabilmekten başka bişey olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ajanlardan birinden kurtulduk sira hamza capsizinda insallah.
jem paul'u israrla istemis komisyoncubasi .......... fenerli

sosyal medyada baskanin arkasinda oldugumuzu dile getirip "sira hamza'da" mesaji veren bir kampanya mi baslatsak :D

ajanlardan birinden kurtulduk sira hamza capsizinda insallah.
jem paul'u israrla istemis komisyoncubasi .......... fenerli
Dursun özbek anladı Hamzadan olmucağını ama kovamaz şu dakkada yeni td alışamaz takıma ve kimin gitceğini belirleyemez ondan şu an sabrediyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt