Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su kadroyuda kursunlar artik cok zor degil

Melo gidicek al nagatomoyu
Sag bekr sabriden iyidit

Muslera
Nagatomo semih chedjou tellez
Flamini selcuk
Transfer sneijder podolski
Ibra

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu başkanın arkasında bir enkaz bırakacağını düşünüyorum. Tanman' ın açıklamaları eğer doğru ise bu başkan Aziz olmanın peşinde.

Muhsin Ertuğral gelse keşke sportif direktör olarak. Senelerdir yurtdışında, İngilizcesi vardır illaki. Çevresi de var. Dikkat ettim bizle ilgili tespitleri de hep doğru, nokta atışı yorumları var. Afrika pazarını desen zaten avucunun içi gibi biliyor. Bir sürü Traore/Sissoko/Diarra bulur bize bedavaya.

Dursun-Mehmet kardeşler Anonim Şirketi daha transfer yapmadı mı

Aynen oyle aynen. Bu klup kimseye muhtac degil biri gider biri gelir

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duygu sömürüse ile arabesk ile bi yere gelinmez tek kazik yersin yada ezilirsin ...mert realist en iyisi olmak icin hirs ve viziyon olacak hele GS mizin hocasi , baskani , futbolcusu , yönetici isen

Galatasaray'da kimse Aziz olamaz,yönetiliş biçimi ve değerleri ile burnunu hafif sivrilteni aforoz ederler..

ufukta seçim var gibi gözüküyor sonumuz hayır olsun ama belliydi bu 3lünün arasında sıkıntı oldugu

tanman ve hamza cimri ve denge manyagı uyum sorunları oldugu belliydi

albayraka hiçbir yetki verilmeden menajer gibi bir sıfatla getirilebilir tam şu zamanda

Az önce de 4, 5 şiddetinde oldu deprem.

GT-S5301 cihazımdan gönderildi

Cüneyt Tanman'ın istifası diğerlerini de tedirgin edecektir.

Not: Sonuçlar açıklanmış, Trakya Üniversitesi'ne düşenler varsa yardımcı olmaya çalışırız.

Muhsin Ertuğral gelse keşke sportif direktör olarak. Senelerdir yurtdışında, İngilizcesi vardır illaki. Çevresi de var. Dikkat ettim bizle ilgili tespitleri de hep doğru, nokta atışı yorumları var. Afrika pazarını desen zaten avucunun içi gibi biliyor. Bir sürü Traore/Sissoko/Diarra bulur bize bedavaya.

Kesinlikle. Adam afrikalilari ve futbolu cok iyi bilen biri. Bende olsam onu getiririm ama bizimki kardesini getiriyor anca!

Cuneyt gitti diye sevinenler var ama baskanin 1 ay evvel pazartesi sali demis, kupa toreninde kursude tek basina cikmis, podolskiyle imza torenini yapmis, floryanin basina kardesini getirmis biri!! Bu gercekleri unutunca sorun sadece cuneyt hamza saniliyor malesef! :( Sorun baskanda bunu sakin unutmayin!

aysal dünya fani değil diyip faniyi bırakmış herhalde spikerle çıkıyormuş :D

CKqQwudWoAA4NT7.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt