Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan 6 stoperi var interin juan jesusu birakirlar mi bilmem ama birakirlarsa cok guzel olur

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cunku surekli defans yapan takim italyan takimlari. Eger oyuncu kotu olsa asla ve asla klupte tutmazlardi. Ki nagatomo sol bek sag bek ikisinide iyi oynadigi icin 3-4 sene ust duzey oynadi

Ondan mı tutmuyorlar ellerinde takasla kakalıyorlar. Verdiğin oyuncuda Melo :red:

Çöp merakı sadece yöneticilerde teknik heyet de yok taraftarımızın genlerine de işlemiş :)

Bizde meloyu mu kakalamis oluyoruz bu mantikla ? Seni sag bekin sabri ve tarik. Ama nagatomoyu begenmiyosun

Beğenmiyorum Nagatomo Sabriyle Tarık'ın üzerine gelse ne olacak gelmese ne olacak solbek orijinli bir oyuncu üstelik. Melo'yu mecburiyetten takas yaptırıyorsun adamlar bonservis ödemiyor sana ikisini karıştırma istersen.

En son geldiğinde Sivas küme düşmekten zor kurtuldu. Güney Afrika dışında nerde çalışmış kaç tane Afrika'lı oyuncu keşfetmiş ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sivas'ın o kadrosunu/bütçesini Mourinho'ya versen o da ligde en fazla 10. filan yapar. Hem ben hoca demedim, sportif direktör olsun dedim zaten. Keşfetmeye gelince o iş ekip işi, para işi.

Ondan mı tutmuyorlar ellerinde takasla kakalıyorlar. Verdiğin oyuncuda Melo :red:

Bu sene ara ara sakatlık yaşamış. Ama 13-14'te iyiydi diye hatırlıyordum öyleymiş zaten. 5 gol 7 asisti var o mevkiye rağmen. Gerçi 3-5-2 oynuyorlardı galiba o sene. Bizde rahat oynar yalnız Telles'ten iyi baya.

GSSTORE'de isim ve sırt numarası yazdırma kapatıldımı ? Eskiden sepetimde forma numarası ve isim eklenebiliyordu acaba yoğunluktan mı ? Bilgi verirseniz sevinirim.

Beğenmiyorum Nagatomo Sabriyle Tarık'ın üzerine gelse ne olacak gelmese ne olacak solbek orijinli bir oyuncu üstelik. Melo'yu mecburiyetten takas yaptırıyorsun adamlar bonservis ödemiyor sana ikisini karıştırma istersen.
Melo istedigi yere gidebilir . Adam kalmak istemiyor. Zaten flamini ile anlasti klup . Ya stoper gelecek ya sag bek . Juan jesus yada vidici dusunmuyorum. Nagatomoyu onermislerdir ve bizim iki sag bekimizdende iyi. O yuzden guzel olur

Taider jesus ve nagotamo alak melo ve 2 milyon verelim birde ibra aldikmi akariz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki biz melo yerine kimi oynatıcaz pardon da? dansöz mü oynatıcaz ortada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt