Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cigara:

ng5JZN.png

Bunu bilebilmek için müneccim şeyi yemeye gerek yok

Lan hani 400bin forma satmıştık biz. Başkan olacak adam öyle demedi mi

Hasan şaş gibi adamların kafaları yurt dışından çıkamadığı için böyle konuşuyorlar. Ligte şampiyon olalım yeter. Taratfar lig şampiyonluğu ile uyutulur senelerce birbirimizle cekişir dururuz..Oysa sorsan Galatasaray bir dünya markası. Dürüst olalım, evet Galatasaray bir dünya markası ama yöneticiler,hocalar pazar malı. Böyle olunca hiç bir zaman hak ettiğimiz yere varamıyoruz.

Madem yildizlari böyle yaptin. Sicagi sicagina satsana. Neyi beklediniz bunca zaman. Hani sponsoru mu beklediler diyorum o da yok. Fenerliler mi yönetiyor nedir bu kulubü. Yildiz meselesi sorun ama büyük bir sorun degil. Bizim sorunlarimiz daha ileri seviyede. Yönetilemiyoruz resmen.

Ahmet abinin hazırladığı formalar daha güzel yemin ederim

Hazırlayacağınız formaların,kombinasyonların ........

Birde bk var gibi sayaç koymuşlar inş bir yerinizde patlatacağız o sayacı hırsız herifler

Aydın Yılmaz: "Galatasaray'a boş mukaveleye imza atmayı önerdim. Önce ‘tamam’ dediler ama sonra kabul etmediler."

:asd22:

Dursun başgan Cimbom şampiyon :asd22:

Tarihteki en kısa süre kalan başganımız olacak

Aydın Yılmaz: "Galatasaray'a boş mukaveleye imza atmayı önerdim. Önce ‘tamam’ dediler ama sonra kabul etmediler."

:asd22:

ulan adam kendini öneriyor biz adamı transfer yapıyoruz nasıl yöneticilik yapıyor lan bu herifler, bu herifin otelleri nasıl batmıyor çok pis sövücem bu taraftar bu kadar para harcıyor bu heriflerin cebine giriyor bu paralar

Manu: Romero, Ramos, Müller ve Pedro'yu istiyor
Chelsea: John Stones diye biri için 32 milyon sterline kadar çıkabilirlermiş
Bayern: Vidal 40 Milyona bitti
Real: De Gea ile anlaşmak üzere. (Real'in çocuğu Casillas'ı gönderdiklerini Hamza duymasın üzülür)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt