Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denge diye zırvalayan idman tempomuz artsın diye oyuncu alan kankiler üzülmesin diye oyuncu almayan türkiye haricinde futbolculardan haberi dahi olmayan Galatasarayı Akhisara karşı bile kontra oynatacak duruma getiren çapsız iş bilmez özgüveni mourinho t.d vasıfları arap ismailden daha düşük kafası her daim güzel ama kendine göre haklı bir t.d karşı karşıyayız

td ve vizyonsuz hiç bi halta yaramayan yönetim bu sene şampiyonluğu kuşlara elleriyle verirler,4.yıldız keyfini doğru dürüst yaşatmadılar. bu ne biçim iş :(

Burak ve Podolski idmanda tartışmışlar

Burak Podolskiye pas atmayınca adam dellenmiş baya bir öyle bir haber çıktı

Cok merak ediyorum bu formayi yarin Ibrahimovic giyip fotoraf cekseler.. Ibo Galatasarayda deseler.. Formanin degeri birden artar millette birden göze güzel gelir bir cogumuza

Galatasaray'ın da istediği Carlos Zambrano, Trabzonspor'da. (A Spor)
Ts den resmi açıklama gelirse anlaşmayla ilgili, Şimdiden söylüyorum ceza yerim.öyle böyle sövmem !

Burak küçükken hiç dayak yememiş sorun ordan kaynaklı

Podolski döverse kendine gelebilir

Burak ve Podolski idmanda kapıştı!

Galatasaray'ın bugünkü idmanında Burak ve Podolski kapıştı.

Nevzat Dindar / Skorer
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Velden kasabasında sürdüren Galatasaray'ın bugünkü idmanında gerilim dolu anlar yaşandı.

Çift kale maçta iki golcü Burak Yılmaz ve Lukas Podolski kapıştı. Burak'ın kendisine pas vermemesine sinirlenen yeni transfer Podolski, milli futbolcuya sert tepki gösterdi.
İdmanın ardından Burak Yılmaz, Alman yıldızın yanına gidip konuşma çabası gösterirken; Podolski, bu isteğe karşılık vermedi ve Burak'ı tersledi.

YORUM:kesin normal neden vermedin etmedin olayını büyüttü basın hesapta bu nevzat angutu GALATASARAYlı değil mi para için bitaraflarını verir şerefsiz ayar oldum ya

Galatasaray'ın da istediği Carlos Zambrano, Trabzonspor'da. (A Spor)
Ts den resmi açıklama gelirse anlaşmayla ilgili, Şimdiden söylüyorum ceza yerim.öyle böyle sövmem !
Neden?
Semih ten çok bir artısi mi var bu adamın?
Lider bir stoper değil
Bu yüzden mi küfürler uçuşmuş havada :) millet transfer bekliyordu tabi , bu yüzdense haklılar :)

Diğer formalar nasıl Fatih ? Edit: tmm gördüm

t★p★t★p★

uploadfromtaptalk1437645932044.webp Haydaaaa

EfsaneSpor ‏@Efsanespors 3 dk.3 dakika önce
Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Çarşamba günü Robben için resmen görüşmelere başladı. (Takvim)

Çok değil bakın 2 transferle bile takıma bakışınız değişebilir:

----------------------Muslera------------------

V.der Wiel-----Chedjou------Semih-------Telles

----------------Melo----------Selçuk--------

Shaqiri---------------Sneijder---------Podolski

-----------------------Burak-----------------

Van der Wiel ve Shaqiri'yi opsiyonlu kiralayabiliriz.

Stoper rotasyonuna da 1.5 Mn € bonservis ile Zambrano'yu katıp bir tane üst düzey forvet alsak zaten çok üst düzey takım oluruz.

EfsaneSpor ‏@Efsanespors 4 dk.4 dakika önce
Flamini, ay sonuna kadar Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacak (Sky Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt