Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim şampiyon olunduktan hemen sonra çıkarsaydı formaları, yok satardı.. Fakat şu anda taraftar gergin takımın eksikleri yüzünden, kimse de forma heyecanı yok :(

İşte bu imkansız. Formalar öyle bir günde çıkmıyor. Formalar önce 3 yıldız olarak hazırlandı. Şampiyon olacağın kesn değil sonuçta. Şampiyon olunca tekrar düzenleme yapıldı. Aynısı Bayern M. olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sdece bizimkiler 1 hafta geç çıktı.

Mesela Melo Rierayı döve döve adam ettiydi

Arda azda olsa Caneri ettiydi

Poldi bu yolda güzel bir adım attı

Bursa Bakary Sako'yu istiyormuş. Bakambu'ya Inter ve Villareal talipmiş. 8 milyon euro civarı bir bonservis konuşuluyormuş.

Eğer Bakambu giderse Bursa Aatıf'ı istiyormuş Sivas'tan. Bakambu kalırsa 3, giderse 4 transfer yapacakmış Bursa. Stoper, Bellucshi yerine ortasaha ve kanatlarda oynayan forvet özellikli bir oyuncu yani Sako.

Wesley Sneijder antreman sonrası basına ayarı verdi. "Artık kilomu, kontratımı konuşmayın yeter !"

Podolski-Burak sürtüşmesi umarım doğrudur.Yeteneksiz artık kendine gelsin bulunmaz hint kumaşı sanmasın kendini.Vur odunu ver küsküyü Podolski reyiz !!!

İşte bu imkansız. Formalar öyle bir günde çıkmıyor. Formalar önce 3 yıldız olarak hazırlandı. Şampiyon olacağın kesn değil sonuçta. Şampiyon olunca tekrar düzenleme yapıldı. Aynısı Bayern M. olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sdece bizimkiler 1 hafta geç çıktı.

Tabi dediğin gibi bir durum var ortada daha belli değildi yıldız meselesi, fakat bu kadar uzun sürmemeliydi formaların çıkması..

O yeni formaları yapan ve 4 yildiz yan yana koymayanin allah belasını versin

Artık eski formayı alırım

Sneijder kapaklari takmis

aysal döneminde ne güzel " uefa'dan galatasaray'a şok, fenere müjde " " galatasaray batıyor " " cem uzan'a hapis şoku " gibi haberler yapılıyordu. şimdi niye yapılmıyor la?

Aslanim sneijder ... Bunlara disini göstereceksin ....cok begendim bi laf vardir deveye diken insana da s... Lazim diye malesef cogu kisi baska anlamiyor

14 milyon cirosunun 1 milyonu kardir olsa olsa o da cerez parasi...
Bu formalari kim yaptiysa agir GS dusmanidir baska bir seyde soylemiyorum...

Çok iyi olmus tartismislarsa. Bunda ne var? Hemen yok oyle birsey olmamistir felan. Yok fb medyasi uyduruyormus vs.

Sonunda su yeteneksiz buragi birisi o dokunulmazliligindan indirmis.

Adam maclardada tek ben aticam havasinda. Kimsede birsey diyemiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt