Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esasında biraz karışık bir durum

İbram'ın bonservisi düşük ama aldığı yıllık ücret çok yüksek olur

Robben'in aldığı yıllık ücret nispeten daha düşük ama bonservisi daha yüksek olur

İbram PSG'den yıllık net 12 milyon euro alıyor
Robben ise yıllık 8.5 milyon dolar alıyor
dışardan yardımlarla alabiliriz ve bence yardım alıcak bizimde böyle en azından bir transferimiz olucak buraya yazıyorum yoksa yönetimde biliyo tepkileri

Robbenle RVP ayni degil. Robben hala dünyanin en iyi oyuncularindan birisi, hala fark yaratiyor ve world class. Bugün Bayern satisa cikarsa, PSG gibi takimlar siraya girerler. RVPse, 2-3 yildir inis döneminde ve piyasasi olmayan bir oyuncuydu.

Robben'e inanan taraftar agir cahildir, manipüle olmaya hazirdir ve futbolu takip etmiyordur. Fener'li olsun Galatasaray'li olsun, farketmez.

Esasında biraz karışık bir durum

İbram'ın bonservisi düşük ama aldığı yıllık ücret çok yüksek olur

Robben'in aldığı yıllık ücret nispeten daha düşük ama bonservisi daha yüksek olur

İbram PSG'den yıllık net 12 milyon euro alıyor
Robben ise yıllık 8.5 milyon dolar alıyor

hocam şöyle bi faktörde var. psg başkanı digiturku satın aldı,fiyat konusunda da güzellik yapar,ibrayı ikna konusunda da. ibra için 12m felan vermeye gerek yok. ibra 6-7 ye de gelir.robbenin bonservisi için en az 20m euro vereceksin, 7m dan ibranın 2 yıllık maaşını çıkarırsın ve birde imza parasınıda ek olarak ödersin.

Yokmu bi hareketlilik bi haber

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Robben'e inanan taraftar agir cahildir, manipüle olmaya hazirdir ve futbolu takip etmiyordur. Fener'li olsun Galatasaray'li olsun, farketmez.
olmucak diye bişey yok ama bu yönetimle zor gibi gözüküyor bekliyoruz bir transfer olucak bence sağlam ama ne zaman gelir kim bilir yada eline yüzüne bulaştırıp o yıldız transferini de yapamıcaklar

Ulan fazla birsey istemiyorum 3 tane adı sanı duyulmamıs ucuz maliyetli adam alın bari heycan yapalım lan umudumuz olsun ya tutarsa diye.

hollandalı bir teenage kızımızın twitlerine umut bağlayacak kadar düştüysek işimiz yaş

Bunlar robbeni Alsa capından Cok büyük iş yapmıs olurlar sanmıyorum alcaklarını..Ama 1 tane transfer yapsalar üst Düzey Bari .

en önemli 2-3 oyuncusundan biri değil, bayernin hala en önemli oyuncusudur

Neuer Lahm Boateng Müller Lewa Robben işte hepsinin önemi farklı takım için

Ki ben de Robben'i geri plana atmadım en önemli 2-3 oyuncusundan biri demek daha gerçekçi olur

olmucak diye bişey yok ama bu yönetimle zor gibi gözüküyor bekliyoruz bir transfer olucak bence sağlam ama ne zaman gelir kim bilir yada eline yüzüne bulaştırıp o yıldız transferini de yapamıcaklar

Robben hala Bayern'in en iyi oyuncusu. Geçen sene Bayern'i izleyenler bu habere güler anca. Adam şu anda Dünya futbolunda Ronaldo ve Messi'den hemen sonra gelir.

heh bak buna aklımız yatar işte,yönetim bişeyler çeviriyor bunun farkındayız hepimiz.gönül ibra robben ister tabiki ama ibra transferi ne kadar zor ise robben transferi'de ondan daha da zordur.ibra-robben hangisi gelebilir dersen de,bu ikili arasından gelen olursa kesinlikle ibra olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt