Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neuer Lahm Boateng Müller Lewa Robben işte hepsinin önemi farklı takım için

Ki ben de Robben'i geri plana atmadım en önemli 2-3 oyuncusundan biri demek daha gerçekçi olur

tabiki bayernin kadrosu yıldızlar topluluğudur. ama robbenin önüne geçecek oyuncu göremiyorum. bayern,robbenin sakatlığında hücum yönünden sıkıntı yaşıyor.

robben ı alabılecegımız tek sezon 2 bucuk sene onceydı formu dusmek uzereyken ceyrek fınalde patlama yapmıstı o gunden sonra turk kluplerı ıcın robben ımkansız.

Robben tabiki normal şartlarda gelmez Türkiyeye

Ama şayet gelseydi Türk futbol tarihinin en psikopat transferi olurdu

Hatta daha da ileri gidiyorum. Türk futbol tarihinin en baba transferi olan Hagi transferini bile söndürür bence ismiyle

Rvp ve Nani isimlerini Robben ile aynı cümle içine koymak bile futbola hakarettir

heh bak buna aklımız yatar işte,yönetim bişeyler çeviriyor bunun farkındayız hepimiz.gönül ibra robben ister tabiki ama ibra transferi ne kadar zor ise robben transferi'de ondan daha da zordur.ibra-robben hangisi gelebilir dersen de,bu ikili arasından gelen olursa kesinlikle ibra olur.
ben bilmem ikisinden birine alıştırdılar bizi gervinhoyu da çok isterim ama robben kap ya da ibra kap görsek çıldırmıcak yoktur aramızda .. sabır ediyoruz ama haberde gelmiyo olmuyosa da bizi daha fazla umutlandırmasınlar

Gervinho gelse bari. Top taşiyan bir oyuncumuz olur. Saçma sapan genç bir oyuncu alirlar şimdi.

Ulan fazla birsey istemiyorum 3 tane adı sanı duyulmamıs ucuz maliyetli adam alın bari heycan yapalım lan umudumuz olsun ya tutarsa diye.
gitsinler alman ikinci liginin italya 2.liginin Hollanda ikinci liginin gol kralını alsınlar valla razıyım artık !! 8jk nın aldığı gibi bir sağ bekte mi almayacaz arkadaş !!

Ribery transferi Robben'e göre daha olası.

Ki onun da ihtimali yüzde 2'yi geçmez. :)

O daha gelmedi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt