Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
aslında 15 falan versek bonservise alabiliriz. douglas costa cok iyi adam . geçen izledim bayern de robbeni aratmaz. ama biz 15 vermeyiz ayrı mesele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barcelona'nin yillardir ayni sekilde sistematik yönetildigini biliyorsun galiba? O formayi forma yapan dogru yönetimdir.
Burak için bende oluşan olumsuz düşünceler Selçuk için yok. Tamam oyunculuğuna laf edebiliriz ama Selçuk karakterli bir topçumuz zamanında hatalar yapmış olsada
Sent from my iPhone using Tapatalk
yönetim uyuma transfer yapsana artık..Hasta ettiniz hasta... güzel bir Transfer yap artık bu ne ya ses yok hiç yönetmden felanda ne işler cevriyorlar bunlar
footballitalia @footballitalia 30 dk.30 dakika önce
Zlatan Ibrahimovic’s agent also refuses to discuss Milan links - ‘if you want to know what he means, ask him’. Raiola: ‘Milan? Ask Ibrahimovic...’ | Football Italia …
zlatan milana gitmek istemiyormuş
Öyle ya da böyle stoper forvet-sağ bek hatta sağ kanat alacaklar.
Zambrano olmamış herhalde. Bizimkiler çok para varmış gibi Glik'le uğraşıyor, Chriches ve Kaboul'ü bile alamadık.üst düzey stoper laflar geçiyor da hiç gerek yok bence pique yealın zambrano bitsin .. sağ açığa gervinho forvete huntelaar sağ beke carole tarz genç sağlam bile olur yeter ki iş yapan adam alsınlar
welkomRobben @_mrsrkn 3 dk.3 dakika önce
@Clicheb yok benzici de gördüm tamamen sans iste ama groningen da ailesinin kaldigini biliyorum. Zaten groningen'den psv'e gitmisti
bora evgar @Clicheb 2 dk.2 dakika önce
@_mrsrkn bi foto çekseydiniz keşke selfie falan o zaman inanırdık.robbenin ne kadar imkansız olduğunun farkında değilmisiniz şu an banko 11
şimdi bir küfür edicem olmucak.. o yüzden susuyorum defansdan önce ilk öncelik forvet sonra sağ açık sağ bek en son stoper e bakarız defans için yıldız diye bişi yok terry alırsan anca yıldız derimZambrano olmamış herhalde. Bizimkiler çok para varmış gibi Glik'le uğraşıyor, Chriches ve Kaboul'ü bile alamadık.