- 23 Temmuz 2011
- 75.579
- 51.105
- 4.693
Beyler bugün pek takip edemedim olumlu haberler varmi?
Yok kardeşim. Artık duyumcular da susmaya başladı
Başkanın bir açıklaması olmuş sadece, en iyisini almak için çalışıyoruz diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bugün pek takip edemedim olumlu haberler varmi?
GSTV de saytaç bitdinde ne oldu ?
Yok maytapGSTV de saytaç bitdinde ne oldu ?
GSTV de saytaç bitdinde ne oldu ?
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 28 sec.28 seconden geleden
Trabzonspor, Carlos Zambrano ile her konuda anlaştı. Eintracht Frankfurt ile küçük pürüzleri de hallederek oyuncuya imza attıracak (TRT)
maloglumal bizimkiler
Trabzonspor, Carlos Zambrano ile her konuda anlaştı. Eintracht Frankfurt ile küçük pürüzleri de hallederek oyuncuya imza attıracak (TRT)
maloglumal bizimkiler
maloglumal bizimkiler
1.70burakta boy 1.88.
demek sneijerde bi 1.85 falan varmis
![]()
1.70
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında GalatAsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...Hasan_TAYSİ @HSN_TYS 49 sn.49 saniye önce
@ACMilanNorway O ZLATAN BURAYA GELECEK ..... ÇOCUKLARI... GALATASARAY WE ARE THE BEST...
Adamın tipe bak![]()
BUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında Galatsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...