Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eferim sana üstün ırk!

Yalnış anlaşıldıysam özür dilerim. Yazımda ırkcılık değil. Aslına olaylara yatkınlıklara dikkat cekmek icindir.. Biliminde kanıtladığı bir şey bu.. Her etnik'in kendi has özellikleri var.. Ama belli ırklar kötü yada beter anlamına gelmiyor. her etnik ırkın kötüsü ve iyisi vardır.. Dikkat cektiğim konu şu: Olaylara karsı verilen tepkiler yapısal farklılıklar gösterebiliyor..

Seçme şansının olmadığı konular da insanlarla dalga geçilmesi dalga geçenin acizliği-ezikliği . Podyum demişken azize ve avanesi forma tanıtmıştı :D ne gündü o

Bak önemli bulduğum bir konu,bizim başkana da yapıyorlar aynısını.Adam beceriksiz de okey vizyonsuz de okey her haltı de de ,adamın tipinden bize ne yahu,çok mu tipliydi her başkanımız sanki?Podyuma çıkarmayacağız adamı. :D

şu anda sinirden titriyorum !! a spordaki fenerli yorumcu ibra galatasaraya lazım değil beşiktaşa lazım diyor şaka gibi !!!!!!!!!!

bu a sporu kaale almayın gerçekten adamların genel yayın yönetmeni bile fenerli kanalda gsli bile yok bilmeyen kalmadı bunu

dinlemeyin şu barzoları inanmayın

Recep bu konuyu actigina gore kesin transfer olacaktir bu baslikta :D

Hewal Hewaloğlu'nun sözlerinden anladığım kadarıyla 1 transfer daha olacak hayırlısı.

Salah tarzı açık alan adamlarının ne bizim takımda ne de PL'de iş yapmayağını hem bizde Amrabat örneğinde gördük, hem de Chealse'de. Yani bu adama sulanan arkadaşlar bir daha düşünsün. :)

Yanlız beyler sabah akşam Nihat Sırdar. dinlerim fenerlidir ama severim kendisini bugün akşam programımda bu kolpacı hüseyin arkadaşımızın aynısını dedi hatta sponsor önermiş İbrayı hoş ben hala inanmıyorum ama Nihat Sırdar şampiyon olduğumuzda marşımızı çalacak kadar centilmen adamdır niye böyle bir topa girsin kaldı ki bu tür adamların çevresi geniştir, garip geldi

Sony Xperia

Alper yıllar önce senle Monaco dan scout için izlediğimiz iki kişi vardı acaba gelişimleri ne oldu. İsimlerini hatırlar isem ( pc çöktü bilgiler gitti ) yazarım
Cok iyi soru ben de o dosya kayboldu acaba kimdi dusunuyorum simdi :)

Nkoulou ve Kondogbia mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt