Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanca geciyorsa gidilir, bi dil daha ögrenemem simdi vallah :F
Ingilizce desen anlarim da Almanca'nin gectigi kac ulke var dunyada? Sanirim 3 ulke: Almanya, Avusturya, Isvicre. Yanlis miyim?
Beyler 11 civarından beri giremedim, kısa bi özet alabilir miyim dengelerimiz hakkında.
İbra robben filan diyor herkes yine ?
Beyler 11 civarından beri giremedim, kısa bi özet alabilir miyim dengelerimiz hakkında.
hadi bakalım ben ve sarper yırtınıp poldiyi getirdikBenim umudum var poldiden sonra ibra gelicek robben olmasa da gervinho gelsin ama forvette gercek bir Süperstar gorururz ibra gelicek ruyamda gördüm sneijderi de gormustum hayatimda ikinci defa ibrayi gördüm imza atarken bize
Cidden yuzde 300 guc acayip farkeder podolski inanilmaz bi transfer dun gorduk
Twitterda cok kesin bir dille konusanlar var robben geldi diye askin ates gibi twitterin onde gelenleri ibra icin baya uğraşıliyir dediBeyler 11 civarından beri giremedim, kısa bi özet alabilir miyim dengelerimiz hakkında.
Bilmem dogrudur renktas. Isvicrede düsüncelerimin arasinda aslinda.
Almanyanin civisi cikmaya basladi, metrekaresi 2000€'dan basliyor
Transfer elbette önemlidir. Fakat 2 transfer yapıp yarı finaller , finaller oynamak bu kadar basit olsa Manchester city oynardı .
Önemli olan takım olabilmek. Gerekli yerlere gerekli transferleri yap yeter. İbra ile robben çok uçuk isimler.
Gruptan çıkarsın karşına barça gelir. İBra cezalıdır robben sakat. Nou campta +18 görüntüler olur.
Cl kadrosu
Muslera
Sabri chedjou semih carole
Selçuk bilal
Umut Sneijder Yasin
Burak
Allah yardımcımız olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dogruysa yuh yani. Ama Isvicre'nin ucuz olacagini sanmiyorum. Cok gozde bir ulke Alpler sayesinde. Soyle ki daha dun Amerikali arkadaslarla ev partisinde sohbet ederken hayatinin geri kalanini nerede gecirmek istersin diye soru soruldu herkese ve cevaplar icinde Alpler-Isvicre bayagi kisi tarafindan soylendi![]()
hadi bakalım ben ve sarper yırtınıp poldiyi getirdiksende ibrayı aslan yap !!