Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------------------Burak/Poldi-----------------
Poldi/Yasin---------Sneijder/Çolak-----------------------X
------------Selcuk/Bilal----Melo/Dzemaili/Hamit-------
Telles/Carole-----Ched/Balta----X/Semih------------------X
------------------------Muslera------------------------------
Bunlardan başka da futbolcu yok takımda.
Sağbek stoper ve sağ açık s... s... alınacak.

nerdeyse 40 yaşındaki drogbayla reale 5 atıp eleyebileceğimizi düşündürten takımdır Galatasaray !! ibra yada robben kim gelirse bizde uçarlar kimse yan bakamaz bize özellikle arenadaki maçlarda bizim taraftar ölüyü diriltir yeterki yetenekli adam alalım ama yeteneksiz adam alırsan 50 bin kişi sabaha kadar bağırsın bir cacık olmaz !!

ibra gelse varya sesim kısılana kadar bagırırım :) ( tabi kimsenin olmadıgı bir yerde ) :)

Bir mucize olur da robbenle ibra gelirse clde yari finale cikariz

Ustad sen ne yaptin kadroya bak hele

Muslera
Sabri chedjou semih telles
Melo selcuk
Robben sneijder poldi
Ibra

Bide sag bek cakarlarsa kallavi olur

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbra gelicek bende inaniyorum ne hikmetae

Valla net bir dille yalanlanmadi demek ki ugrasiliyo dursun baskan sacmalayin ne ibrasi derdi bence cok zor olucak sneijderdeki gibi beklicez ama ibra gelicek allahin izniyle

Ustad sen ne yaptin kadroya bak hele

Muslera
Sabri chedjou semih telles
Melo selcuk
Robben sneijder poldi
Ibra

Bide sag bek cakarlarsa kallavi olur

Parali baskan olsa dusunmeden alirdi robben ibra rafael sonra otur izle resitali maclari keyifle izleriz of be allahim nolurr

Valla net bir dille yalanlanmadi demek ki ugrasiliyo dursun baskan sacmalayin ne ibrasi derdi bence cok zor olucak sneijderdeki gibi beklicez ama ibra gelicek allahin izniyle

Bak renktas ibrayi yalanlamamalari benide dusunduruyo demekki bir ilgi var bu dursun boş bi adam olsa aysal bunu desteklemezdi diye dusunuyorum ikinciside pohpohlanmayi hava atmayi seven bir karakteri var bence ibrayi getirmeye ugrasiyor bu adam tarafta4in gozunda iyi bir itiba birakmak.icin

Bak renktas ibrayi yalanlamamalari benide dusunduruyo demekki bir ilgi var bu dursun boş bi adam olsa aysal bunu desteklemezdi diye dusunuyorum ikinciside pohpohlanmayi hava atmayi seven bir karakteri var bence ibrayi getirmeye ugrasiyor bu adam tarafta4in gozunda iyi bir itiba birakmak.icin

Digiturkun sahibi birakir bence siz ibrayi ikna edin demistir ama gercekten cok zor transfer ama dunya yikilir bize olan ilgi fazlalasir bu adam alacak o adami bence itibarini kurtarmak icin aysal da destek veriyodur fransa ayagindan

Digiturkun sahibi birakir bence siz ibrayi ikna edin demistir ama gercekten cok zor transfer ama dunya yikilir bize olan ilgi fazlalasir bu adam alacak o adami bence itibarini kurtarmak icin aysal da destek veriyodur fransa ayagindan

Kesinlikle var ibrayla ilgili bir ilgi bu adam bu sezon parcaliyi giyicek allahin izniyle ve dunyada messi ronaldodan sonra gelebilcek biri benim için

Inanmayan inanmaz ibrahimovicin gelecegine inaniyorum en azindan ugrastigimiza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt