Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Puan ‏@3puancom
Rhodolfo: "Instagram ve YouTube'da taraftarların videolarını izledim. Şimdi bunu canlı görme zamanı geldi."

:asd:

Bayern Robbeni ancak seneye birakir. Zaten adamlar Robben ve Ribery'nin yerini doldurmak istiyor yavas yavas (maglum Yas ve sakatlik problemleri)

Ahahah bizimkilerde yine İbo-Robben diye yuttu yine yarin sabah Cuneyt cikar oyle bir sey yok der yine olay olur.Hergun ayni senaryo sabah niasse h.o aksam Robben-İbrahimovic h.o diyerek transfer gunumuz boyle gecti aramizdaki saklanmis gizli kuslar var beyler uyaninnnnnn.İnsallah yaniliriz da ama hic olacagini sanmiyorum nedense.

Ahahah bizimkilerde yine İbo-Robben diye yuttu yine yarin sabah Cuneyt cikar oyle bir sey yok der yine olay olur.Hergun ayni senaryo sabah niasse h.o aksam Robben-İbrahimovic h.o diyerek transfer gunumuz boyle gecti aramizdaki saklanmis gizli kuslar var beyler uyaninnnnnn.İnsallah yaniliriz da ama hic olacagini sanmiyorum nedense.

hayeller degilmidir insanı dinç tutan :):))) yarın transfer kapanır bu hayaller seneye devam eder :D

Robben-Ibra gelmez, realist olalim ;_;

Üniversite sonuçları açıklanmış.

Bekleyen varsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt