Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahah bizimkilerde yine İbo-Robben diye yuttu yine yarin sabah Cuneyt cikar oyle bir sey yok der yine olay olur.Hergun ayni senaryo sabah niasse h.o aksam Robben-İbrahimovic h.o diyerek transfer gunumuz boyle gecti aramizdaki saklanmis gizli kuslar var beyler uyaninnnnnn.İnsallah yaniliriz da ama hic olacagini sanmiyorum nedense.

Ooo adaş nerdesin ya özledik..

A spordaki telefonla bağlanan olcay çakır 10 dk önce bi önceki programdaydı. Şimdi telefonla bağlanmış maçı değerlendiriyor.

Şakamısınız lan siz.

levent tüzemen çok itici geliyo bana ya internetten bakıp da söylüyor olabilir :) bilinmeyen bişey sölemiyor çünkü

A spordaki telefonla bağlanan olcay çakır 10 dk önce bi önceki programdaydı. Şimdi telefonla bağlanmış maçı değerlendiriyor.

Şakamısınız lan siz.

zaten galatasaryı pas gectiler gibi geldi bana kapattım burakla poldi arasındaki gerginligi söylediler snra trabzona gectiler kapatmstm bendee

umarım tüm ösym den sonuc bekleyen renktaşlrmz kalplerinden gecen ne varsa olmstr inş

Bu fb nin robbeni yalanlaması hiç hayra alamet değil..insan acaba mı diyor

hayrinin türevlerinden olduğunu düşünüyorum hayri cundu biliyorsunuz uzun süredir forumda değil ve bu adamın mutlaka canı sıkılıyordur bu hesapta çoklu kişilik bozukluğu yaşayan hayri cund arkadaşımızın içinde bulundurduğu troll karakterlerden biri olmalı...

Sadece çoklu kişilik bozukluğu olsa :D
Obsesif, Bipolar, Kleptomani, Histrionik, Anti-Sosyal vsvs. kişilik bozukluğu ne ararsan var bende sjsjsjsj

ne oldu yine? :DRhodolfo haberi var, elimizden mi kaptilar dediler ?
Yok Burak-Poldi gerginliğinin abartilmasi, Sneijder'in kilo olayı falan filan konuşuyorlar sadece bizden haber olarak. Adamlar başka haber bulamamislar her küçük olayın bokunu çıkartmayı başarıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt