Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde benim aklım bu Jem Karacan transferinde kaldı bunda ne gördüler de aldilar la

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Nagatomo oyun zekası olmayan sadece hızıyla iş yapmaya çalışan bi adam böyle saçmalık yapacaklarsa Eboue geri dönsün

Meloya kızıyoruz doğru geçen sezon performansı düştü doğru ama şunu asla unutmayalım melolu dönemki kadar derbi kazandığımız bir dönem asla yaşamadık biz ben 30 senedir böyle bir dönem hatırlamıyorum... Adam her türlü psikolojilerini bozdu kim ne desin ben kalmasını isterim.. Hamitin bir ayağı çukurda.. Bilal asla o işi yapamaz yaya toure gelmiyeceğine göre melo dan iyi bir oyuncu asla alamayız he illa gidecem diyorsa işte kapı işte sapı dersin o ayrı konu!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

jr@kaandyshop 23 Tem 2014
hukuk okuyan kişi sayısı hukuk okumayan kişi sayısını geçti aq 5 sene sonra boşanma davası+ayran 2TL

üni sonuçları mı açıklandı , kimler nereyi kazandı görelim :)

Nagatamo mu Cicinho mu sorusunun cevabı açık ara Cicinho'dur.

Nagatomo bitik Inter yıllarının oyuncularından biri işte.

Galatasaray'ın bile çok altında kadrosu olan bir Inter var yıllardır. Biz Eboue ile oynarken onlar bu adamla oynuyordu düşünün işte.

Melo'yu verip sağ bek almak , pazara gidip bilezik verip karpuz almak gibi birşey..

Fransadan alın başka ligden topcu almayın

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Medel tek yönlü orta saha gelirse Cana muamelesi görür,Guarin aradığımız adam değil defansif yönü Selçuk kadar bile değil,Hernanes desen oyun stili Selçuk'un aynısı o da olmaz.İnter'in kadrosundan işimize yarayacak ve transfer ihtimali bulunan tek adam Shaqiri gerisi çöp

İtalyan siteleri de Nagatomo haberlerine başlamış. GS teklife olumlu bakıyor demişler.

Stoke ve WBA da istiyormuş.

7 sene önce yani :D
Hm okey...
Vallah Hamza oyle dedi ben onun yalancisiyim :D

adam 7 yil onceki performansina gore alin raporu veriyor gerisini siz dusunun, bu kafada olan birisi Freddy Adu yu da aldirir malum 7 yil once wonderkid diyordular ona :asd22:

Neden acaba? :D
PoYWP5.png

Get-Out-Leave-Get-Outta-Here-Reaction-GIF.gif

Sağ bek ile açık alsınlar da ben lopeZ falana razıyım forvete yıldız gelmese de olur ama bu iki mevki olsun abi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt