Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağdaş Sevinç ‏@cagdassevinc 7 dk.7 dakika önce
Cüneyt Tanman'ın aktardıklarına göre, Dursun Özbek'te "cebimden parayı ben veriyorum, benim dediğim olur" tavrı var.

Renktaşlar muhtemelen, dursun başkan transferler olsun dedi,tanman da karşı çıktı.başkanda parayı veren benim transferler yapılcak kardeşim dedi

bakın şuraya yazayım ilk önce apoya dön çağrısı yapacaklar dönmezse anlayın ki yeni gelecek yönetimde olur apo

Agustuson ilk haftasi fln gitseler

Bu transfer donemiyle birseyler kurtulur

Cüneyt Tanman'ın aktardıklarına göre, Dursun Özbek'te "cebimden parayı ben veriyorum, benim dediğim olur" tavrı var.

Renktaşlar muhtemelen, dursun başkan transferler olsun dedi,tanman da karşı çıktı.başkanda parayı veren benim transferler yapılcak kardeşim dedi

Eğer böyle dediyse helal olsun ..

büyük bir ihtimal bu tarz bir şey olmuştur üstü kapalı muhabbet şeklinde

Bir sey kesin o da takımda çok pis isler döndüğü

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Transferlere hazır olun arkadaşlar, yarından itibaren yıldız transfer söylentileri nasıl artıcak iyi izleyin..ibra gelmiş kadar seviniyorum şuan,önümüzdeki en büyük sıkıntı,engel tanman'dı. şampiyon kadromuz var diyen bu adamdı,sabri evladımız maxi pereira'dan iyi diyen tanmandı..

Son düzenleme:
Apo gelmez hamzaya küs
Bence ya yıldız gelicek bikac tane yada dursun hamza aynen devam dicekler bakalım

Sabri maxiden iyi sagbek diyen adamin hakli olma sansi yoktur hicbir konuda

Malin onde gidenidir

Dursunda cakti davayi tekmeyi basti

Cüneyt e bakın hele kcı boklu haliyle başkana atarlanmış.Ulan sen kimsin transfer yapmayalım fazla diyorsun.Bundan sonra transferler gelecek heralde.Hamzada mennun değil bu cücu den kesin.

İbraya parayı basarsan para kazanırsın rahat sponsor bulursun ibra pahalı gelmesin demek beyinsizliktir

Aptal olmalari lazim Nagatomo icin Melo´yu göndermek icin. Madem Telles´i satiyorlar, onun parasina Melo´nun bonservisini ekleyip, Shaqiri´yi alsinlar. Birde sag bek, ve ön libero alip, transferi kapatirlar.

Shaqiriyi vermezler çok para harcadılar onun üstünden kapatacaklar

Meloyu bir şekilde yollayacaklar bu kesin medya iyi gazlıyor.Olmayacak şey değil kendini hazırla derim.Sonuçta idman tempomuz artsın diye futbolcu transfer eden kulübüz :)

melo gidip nagatomo gelirse olay çıkar yalnız tamamen çöp oyuncu öyle böyle değil hemde, 2nci inamoto vakası yaşamak istemiyoruz,

bu yönetim ocak'ı görmez demiştik sıra da hamza hoca var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt