Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C.Tanman : Şimdi biz şampiyon takımımıza takviye yapmak istiyoruz ama dengeleri korumamız lazım.

İbrahimoviç Menejeri : Zlatan Avrupa'da kalmak istiyor ama tekliflere de açığız.Milan'ın teklifi 7,5m euro ama bizim beklentimizin altında olduğu için henüz anlaşmadık.

C.Tanman : Biz 3,5m euro ve maç başı düşünmüştük , oldu o zaman kalkalım.

Galatasaray'daki kaos ortamı ortadoğuda bile yok

Hergün bi vukuat maşallah

Ayriyeten jem gibi bir adami begenen birinin futbolla sadece hobby olarak ilgilenmesi daha saglikli olur

Yeni sezonda Aslında floryayı çekip çevirenin, oyuncuları bir arada tutanın Hamza değilde Ali dürüst ve Albayrak olduğunu göreceğiz sanırım.

Hamza hocanın oyuncular üzerinde bir otoritesinin olduğunu sanmıyorum ben.

Neyse oncelikli hedef biyikli organizmaydi

Simdi hamza sirada

Boyle kaosa can kurban zevkden dort koseyim

Once poldinin buraka ayari

Simdide cucu

Yeni sezonda Aslında floryayı çekip çevirenin, oyuncuları bir arada tutanın Hamza değilde Ali dürüst ve Albayrak olduğunu göreceğiz sanırım.

Aynen olası Hamza ayrılığında,duygusal yerli oyuncuların egemen olduğu sistemi söküp atıp devrim yapacak bir alman hoca getirilmeli.

Para skıntısı olduğuna hamza hiçbir şey yapamaz ama bu yöneticiler yapar.Dediğin gibi bu yada benzer isimlerin florya'da olması lazım.

Sonunda takım içi dengeleri biraz bozabildik mister bıyıkla başladık darısı dengeoğluna ve bay wc ye

Para skıntısı olduğuna hamza hiçbir şey yapamaz ama bu yöneticiler yapar.Dediğin gibi bu yada benzer isimlerin florya'da olması lazım.

Ağabey güvendiği yerli tayfa Hamza hocayı yakacak demişti dersin. Fazla değil 2 maç Burak'ı oyundan alsın, 3-4 hafta Çolak oynamasın. Çatlaklar başlar direk.

Boşuna Alman hayalleri kurmayın beyler,gelecek isim kardeşi Mehmet Özbek'tir;maximum Mehmet ile birlikte Can Çobanoğlu.

Can cobanoglunun futbol bilgisi baya iyi insallah gelir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ağabey güvendiği yerli tayfa Hamza hocayı yakacak demişti dersin. Fazla değil 2 maç Burak'ı oyundan alsın, 3-4 hafta Çolak oynamasın. Çatlaklar başlar direk.
hepsi birden giderler , bu saatten sonra yerli TD gelmez uzun bir süre floryaya unless some shit brain fart brings Terim as last cause..

hamza neden gitsin yahu , b,r sebep yok bence.
takıma takviye yapılsın hamza takım ruhunu oluşturabilen bir hoca , iyi sonuçlar alırız.

trasnferdeki pürüzün hamza hoca'dan kaynaklandığını sanmıyorum.
adama para yok derlerse ne yapsın elndekileri değerlendirmeye çalışıyor ama saf biraz o yüzden harcanacak arada..
Adama para yok diyorlarsa gidip Jem Karacan'i , Bilal'i almasin. Niasse' yi de almak icin uğraşmasin. Elindekileri değerlendirmeye calismiyor. Elindeki coplerden kurtulmak yerine coplere bir yenisini daha ekliyor

Adama para yok diyorlarsa gidip Jem Karacan'i , Bilal'i almasin. Niasse' yi de almak icin uğraşmasin. Elindekileri değerlendirmeye calismiyor. Elindeki coplerden kurtulmak yerine coplere bir yenisini daha ekliyor
elindekileri çöp olarak görmüyor ki bu idraki yok ama adama para da sunmuyorlar , robben falan imkansız hamza için yoksa neden istemesin.
çöp transferi engelleyecek sportif direktör gerekir öncelikle , tanman çıkıp jem yerine daha iyisini getirelim deseydi Hamza hayır mı diyecekti..Hamza'nın scout portföyü dar futbolcu bilmiyor avrupa'da..

Cüneyt ne açıklamalar yapıyor, Bu twitter duyumcuları hala neyin peşinde koşuyorlar. Adam para yok diyor bunlar İbra diyor

Ben 1 Aslanım@ben1aslanim 5 sa.5 saat önce
B1A
1f60a.png
| #FF @Ibra_official

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt