Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi gece uyuduk. Hava harekati baslamis tanman istifa etmis . Dursun kardesiyle para yagdirmis klube .d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanman : Hayır, hayır.. Yine de bu kadar para harcatmazdım. Ama artık Türkiye’de her yerde bir mücadele var. Şampiyonluk mücadelesi bir yanda, kupa bir yanda.. Transferde de şampiyon olmak istiyor herkes. Her ne olursa olsun insanlar sadece kazanmayı düşünüyorlar."
neyi dusunecektik gerizekali

artik Galatasaray calisani degil sovebiliriz dimi beyler :D

O değil de PSG bizden tellesi istiyor, biz ibra gelsin diye neredeyse kulübü basacağız. Burak'ı satıyorum desen çaplı takımların çoğu sıraya girer biz Gomez diyoruz. Selçuk Semih Schneider desen keza öyle, ama biz yarısı etmeyecek bundan 3-5 yıl önce pili bitmiş adamların peşindeyiz. Maxi pareira acayip iyi bir bek olsa Haziran sonuna kadar kakalayacak takım aramazlardı heralde. Podolski güzel transfer takımda yeterince yıldız da var, takımın tecrübeli ayağı da çok. Gereken ihtiyaç duyulan yerlere enerji verecek carole gibi umut veren birkaç oyuncu transfer etmek. Yoksa Adından başka bişeyi kalmamış adamları alıp, pandev gibi 3. Lig takımlarına karşı anca oynatabilmekten başka bişey olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamza hocam nasılsınız iyisiniz inşallah? dengeli günler dilerim

dursun başkan da taraftarla aynı fikirde bence !! futbol bir şirket haline geldi şirketi iyi pazarlamak için reklam şart reklamında iyisi yıldız transferidir taraftar heyecanlanacak ki gs store a koşsun kombine alsın !! taraftar denge menge dinlemez hele ki 30 milyon taraftara sahip Galatasaray da hiç olmaz !! bundan sonra denge diyen gider takımdan söyleyim !!

Albayrak yeterince dinlendi ve özlemiştir dayanamaz böyle durumlara, çağrılırsa gelebilir, Florya'daki abi sıfatına yakışıyor ayağıda uğurlu.

poldiyi çok seviyorum sanki kardeşim gibi adam bomba çok sempatik ya iyi ki aldık

soyleye soyleye dilimde tuy bitti, gercekci hedeflerin pesinde gidelim , sesimizi onlar icin duyuralim ne ibrasi ne robben i

bir sag acik bir stoper elzem, imkansiz isimler pesinde kosarken onlari da alamiycaz yoksa

En karlı başkan çıkacak
cüno gitti sıra hamzada clde alınacak facialar sonrası hamza postalanır

can cobanoglu gelsin hamza gitsin, jem paul karacan'i israrla istemis, sen son 2 sezonda 10 mac yapmis uflesen ucacak bir oyuncuyu nasil israrla istersin be adam ????
hem de ayni bolgede melo selcuk hamit yekta umut furkan dzemaili bilal varken

Hekim kardeş, olaya yalnızca Müslüman değilde dünya üzerinde yaşayan ne kadar masum varsa olarak bakmalıyız...

Sent from my iPad using Tapatalk

Haklısın renktaş dediğin gibi yazdığım öyle anlaşılıyor, anlatmak istediğim tam olarak masum insanların katli...

poldi gibi bir arkadaşım dostum kardeşim olmasını çok isterdim valla adamı inanılmaz seviyorum en büyük hayalim onla resim çektirmek umarım bu fırsatı yakalarım

Arkadaşlar tanmandan kurtulduk iyi hoş da bizim öncelikle bu zihniyetten kurtulmamız lazım.. bu şekilde başkan yeni birini getirecekse bir esprisi olmayacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt