Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flamini Melonun yerini dolduramaz. Melo, Gs icin cok önemli bir oyuncu. Herseyden önce, ortasahada dikine oynayan tek oyuncu. Agresif ve en iyi top kapan oyunculardan birisi. Takim olarak zaten top kapmakta zorlaniyoruz. Flamini de top kapmakta zorlanan bir oyuncu. Daha cok dönen toplari toplar. Bizim takim savunmasi ve pres zayif oldugundan dolayi, bu konuda da zaten is yapmaz. Neresinden bakarsak bakalim yanlis bir transfer. Flamininin ofansa katkisinin olmadigindan hic bahsetmiyorum. Pro bir scout ekibi olsa, bu transferi veto ederdi.

Melo yerine Flamini gibi hamlelerle kalite kaybedersiniz, takim siradanlasir. Gsde, böyle bir siradanlasmayi en son Polat döneminde gördük. Sonucunu biliyoruz.

İsmi Ali'miydi o şahsın ?
Valla sanirim.baskanla 10 yildir dost oldugunu duyumcu olmadigini hicbir beklentim yok filan aciklamalari vardi hatta ilk robbeni soylemisti millet buna kufur edince 3-4 gun sonra cunyet isyifa edicek.bakalim ozaman ne diyeceksiniz demisti

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok şükür Allah'im guzel haber ama şeytan ayrinti da gizlidir şimdi kardeşi var başta daha kötüsü hemen kaçtı Cüneyt tanman iyi de oldu zaten bu adam hep böyle darısı dursunun basina

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

levent tuzemen cok sinirli.. cuneyt tanman klubu satti diyor. baskan ardaya kapimiz acik demis ,tanman veto etmis gecen gun , direk el cektirmis baskan bu olaydan sonra...

Beyler 4 gun once twitterdan bir yasca buyuk abimiz cunyet tanman ayrilacak yuzde yuz goreceksiniz ve robben bizde demisti yoksa?

aynen bende görmüştüm bunu cüneyt ayrılınca direkt aklıma o geldi dediklerinin biri çıktı inşallah diğeride çıkar :D

Tanman adam değilmiş gerçekten

Hemen zürrüyete koşup gs düşmanı bir adama açıklamış durumu

Geçenlerde demiştim daha ilk giden Cüneyt olur sonra Hamza basın toplantısında salya sümük ağlayarak gider bi CL ligi maçından sonra,en sonda Dursun gider. Ama Dursunun hala şansı var 2 transfere ibre kendisine döner tamamen

Melo giderse falimini geliyor %100. başka ortasaha beklwmeyin. Burda melo gidiyo diye sevinip flaminiye kötü diyenlerinde mantığına şaşırıyorum. Madem flamini kötü o zaman melo gidiyor diye sevinmemek lazım. Melo yerine daha iyisi gelemeyeceği için melonun kalmasını istiyorum ben

Melo giderse falimini geliyor %100. başka ortasaha beklwmeyin. Burda melo gidiyo diye sevinip flaminiye kötü diyenlerinde mantığına şaşırıyorum. Madem flamini kötü o zaman melo gidiyor diye sevinmemek lazım. Melo yerine daha iyisi gelemeyeceği için melonun kalmasını istiyorum ben

melo galatasarayı kafa olarak coktan bitirdi daha bursa maçından itibaren belliydi

sebebleride bence para degil cünkü interde bizdekinin yarısını kazanacak

flamini boş oyuncu degil ama melonun yerine ben medeli isterdim

Flamini Melonun yerini dolduramaz. Melo, Gs icin cok önemli bir oyuncu. Herseyden önce, ortasahada dikine oynayan tek oyuncu. Agresif ve en iyi top kapan oyunculardan birisi. Takim olarak zaten top kapmakta zorlaniyoruz. Flamini de top kapmakta zorlanan bir oyuncu. Daha cok dönen toplari toplar. Bizim takim savunmasi ve pres zayif oldugundan dolayi, bu konuda da zaten is yapmaz. Neresinden bakarsak bakalim yanlis bir transfer. Flamininin ofansa katkisinin olmadigindan hic bahsetmiyorum. Pro bir scout ekibi olsa, bu transferi veto ederdi.

Melo yerine Flamini gibi hamlelerle kalite kaybedersiniz, takim siradanlasir. Gsde, böyle bir siradanlasmayi en son Polat döneminde gördük. Sonucunu biliyoruz.

90 dakika başına ileri Pas
Melo: 32,84
Selçuk:37,46
Emre Çolak:33,22
Flamini:35,42

90 dakika başına başarılı pas sayısı:
Melo: 41,95
Selçuk:48,56
Emre Çolak:48,04
Flamini:46,67

Melo'nun üstün özellikleri defansif kısmında; ısıran bir yapısı olması, çok fazla atak kesmesi ve hava toplarındaki hakimiyeti Melo'yu iyi futbolcu yapıyor. Dikine pasları değil.

Tanwoman bırakıpk gitti bakalım nolcak diğer kişiler ama Hamza da çok uğraştırır sezon başı göndercektik sabriyle sözleşme yenilenmezdi jpk gelmezdi melo kalırdı onun yerine riski seçtik bakalım yıldız oyuncu gelcekmi

Valla sanirim.baskanla 10 yildir dost oldugunu duyumcu olmadigini hicbir beklentim yok filan aciklamalari vardi hatta ilk robbeni soylemisti millet buna kufur edince 3-4 gun sonra cunyet isyifa edicek.bakalim ozaman ne diyeceksiniz demisti

Twitter hesabımı kapatmayacağım. Aha burda duruyor. Gelmezse istediğinizi diyin diyordu.. Yeminler etti.. Ertesi gün kapattı hesabını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt