Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter hesabımı kapatmayacağım. Aha burda duruyor. Gelmezse istediğinizi diyin diyordu.. Yeminler etti.. Ertesi gün kapattı hesabını :)
Adama okadar cok kufur ettiler ki 50-55 yasinda adam 20 yasindaki cocuklardan kufur yemekten bi hal. olmustu sen olsan ne yapardin?elinde belge yok birsey yok ispatlayamiyor da adam.Ama ilk cunyet istifa edicek.dedi etti insallah digeride olur

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flamini Melonun yerini dolduramaz. Melo, Gs icin cok önemli bir oyuncu. Herseyden önce, ortasahada dikine oynayan tek oyuncu. Agresif ve en iyi top kapan oyunculardan birisi. Takim olarak zaten top kapmakta zorlaniyoruz. Flamini de top kapmakta zorlanan bir oyuncu. Daha cok dönen toplari toplar. Bizim takim savunmasi ve pres zayif oldugundan dolayi, bu konuda da zaten is yapmaz. Neresinden bakarsak bakalim yanlis bir transfer. Flamininin ofansa katkisinin olmadigindan hic bahsetmiyorum. Pro bir scout ekibi olsa, bu transferi veto ederdi.

Melo yerine Flamini gibi hamlelerle kalite kaybedersiniz, takim siradanlasir. Gsde, böyle bir siradanlasmayi en son Polat döneminde gördük. Sonucunu biliyoruz.
İyi de arkadaş Melo ve ailesi gitmek istiyor bu çok açık belli oldu ne yapalım yalvaralımmı giderse gider ağlayacak halimiz yok kaldı ki bu sene verimli olmayacağını düşünüyorum bende Guarin gibi adam isterim ama kolay değil işte

Sony Xperia

Başkan da istifa edecekse elini çabuk tutmali transfer dönemi geçmeden yapmak gerekiyor yeni seçimi ve sadece CEM UZAN veya HALUK ULUSOY gelmeli ki sıcak para ile transferler hemen yapilmali ve yönetimde de kesinlikle Abdurrahim olmalidir.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90 dakika başına ileri Pas
Melo: 32,84
Selçuk:37,46
Emre Çolak:33,22
Flamini:35,42

90 dakika başına başarılı pas sayısı:
Melo: 41,95
Selçuk:48,56
Emre Çolak:48,04
Flamini:46,67

Melo'nun üstün özellikleri defansif kısmında; ısıran bir yapısı olması, çok fazla atak kesmesi ve hava toplarındaki hakimiyeti Melo'yu iyi futbolcu yapıyor. Dikine pasları değil.

Dikine oynamasi oyunu acmasi, capraz paslari Meloyu GS icin önemli yapiyor. Bende zaten Melo cok iyi bir pasör demedim. Flamini sürekli yana ve geri oynayan bir oyuncu. Kisa mesafede iyi bir pasör. Bu yüzden istatistik siteleri dogru bir fikir vermez. O ileri paslarin yüzde 90i kisa mesafe zaten. Bu yüzden Melonun ofansif katkisini da vermez.

Bu transfer politikasıyla önümüzdeki sezon için hedef bile belirleyemeyiz. Bu kadroyla en iyi ihtimal ligi 2. bitirir cl ye gideriz. Bir mucize olmazsa cl de gruptan çıkamayız ama türkiye kupasını alırız belki.

İbra Milana gideli cok oldu. PSG yerine yildiz bir isim aldigi anda Milanda. 6 milyon euro+bonuslar alacak sanirim. ilk3 bonusu ve ekstra scudetto bonusu. Aldigi para toplamda 10 milyon euroyu gececekmis. Laudisa bile böyle söyledigine göre, o transfer yüzde 99.9 bitmistir.

albayrak dönsün diyoalr twitterda türk seviciler gelmesin ya profesyonel bir adam gelsin

İbra Milana gideli cok oldu. PSG yerine yildiz bir isim aldigi anda Milanda. 6 milyon euro+bonuslar alacak sanirim. ilk3 bonusu ve ekstra scudetto bonusu. Aldigi para toplamda 10 milyon euroyu gececekmis. Laudisa bile böyle söyledigine göre, o transfer yüzde 99.9 bitmistir.
Luiz adriano ve bacca dan sonra bir de zlatan oyle mi dogruysa bunlarin Allahi yok .d.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikine oynamasi oyunu acmasi, capraz paslari Meloyu GS icin önemli yapiyor. Bende zaten Melo cok iyi bir pasör demedim. Flamini sürekli yana ve geri oynayan bir oyuncu. Kisa mesafede iyi bir pasör. Bu yüzden istatistik siteleri dogru bir fikir vermez. O ileri paslarin yüzde 90i kisa mesafe zaten. Bu yüzden Melonun ofansif katkisini da vermez.

Boş ve mesnetsiz konuşuyorsun. Melo fanboylarının hepsi aynı şeyi yapıyor zaten. İstatistik fikir vermez, asist sayısı fikir vermez o fikir vermez bu fikir vermez. Fikri olan bir tek Melo fanboyları zaten.

Melo'yu Melo yapan defansif özellikleri, çapraz pası falan da hikaye. Galatasaray'da oyunu açarsa Sneijder veya Selçuk açıyor. Melo iyi pasör olsa zaten Juventus göndermezdi. Melo çok top kapan, rakip hücumcuları yıldıran, hava hakimiyeti bir ön liberoya göre oldukça yüksek, gerektiğinde stoper bile oynatabileceğin kadar stoper özelliklerine sahip defansif bir ön libero.
Melo dikine falan oynamıyor hikaye anlatıyorsunuz, maçları özetlerden izliyorsunuz Melo'nun 40 yılda bir boş alanda ileri doğru top sürmesini dikine oynamak zannediyorsunuz.

Maç başına 9km koşuyor adam, nerdeyse stoper gibi oynuyor son 2 sezondur siz hala Melo şöyle Melo böyle. Bırakın artık bunları...

Aspor bizle neçok uğraşıyo ya hele şu zekiye uyuz oldum. Herif azizi yalayıp duruyor. Aziz daha başarılıymış. Tabi ençok galatasaray şampiypnluğu ve başarısı gören başkan başarısı vardır. Orda birtane galatasarylı olsa ağzlarınıı açamazlardı. Ben bildim bileli bizdeeki olaylar hep abartılır, fenerle ilgili birtane kötü haber duyamazsınız. Ama sonuçta başarılı olan hep bizizdir.

Beyler daha öncede yazdım ama kimse oralı olmadı bi yardım edin yahu. Hani futbolcu istatistikleri kıyaslamaları yapılam bir site vardıya adı neydi onun? Son zamanlarda moda olmuştu hatta ingilizce olarak madde madde bişiler yazıyordu. Trackling poseion vs gibi. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz çok önemli

robben yada iyi bir sağ açık olarak gercinho gelirse niasse a razımısınız ya da genç umut vaadeden forvete

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 1 dk.1 dakika önce
İtalyan gazeteci Raimondi'ye göre Zlatan, Manchester U. ve Galatasaray'ın 10 milyonluk teklifini kabul etmeyip 6M veren Milan'a gidiyor

o zlatan buraya gelecek milana yar etmem
Sallamış. Zlatan Van Gaal'i sevmez.

7 instances when Louis van Gaal had a fallout with footballers

"Pompous ass" (kendini beğenmiş göt) dediği adamın Zlatan'a teklif yapma ihtimali yok bence. Ki Van Gaal'in de egosu az değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt