- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
ne derwall i o ölmedi miDerwall olur bizim için,ama onu getirecek yönetim ya da başkan göremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne derwall i o ölmedi miDerwall olur bizim için,ama onu getirecek yönetim ya da başkan göremiyorum
Ben nerede Melo'yu abartmışım demediğim şeyleri yazmışsın kafa iyi senin heralde? Youtube falan yazmış bi de ben bu sene maç kaçırmadım neredeyse. Sana adam gibi neden Juve'nin Melo'yu gönderdiğini açıkladık ihtiyaçları kalmadığı için gönderdiler. Ben Melo kalsın diye bişey demedim Selçuk- Melo bizim zayıf karnımız. Atak yaparken çok statikler oradan top çıkaramıyoruz defansif olarakta pek iyi değiller yaslanarak oynamıyorsak eğer.
Biz burda önerdik herkes kötü diyordu ama bu sezon çok iyiydi abisinden pahaliya gittiSky Sports News HQVerifizierter Account @SkySportsNewsHQ BREAKING: Sky Sources: Aston Villa have £12m bid accepted by Lorient for striker Jordan Ayew #SSNHQ
inanmayin boyle haberlere tamamen uydurma, 6 oyuncudan birisi Obi Torino'nun oyuncusu mesela su anFelipe Melo için 6 oyuncu önerdiler - Galatasaray Haberleri - Spor Mynet
gözden çıkarılıp bize önerilen oyuncular arasında ama...
Ben de öyle bir başkan ve yönetim göremiyorum. Dünya üstünde yok öyle bir güç zaten.Derwall olur bizim için,ama onu getirecek yönetim ya da başkan göremiyorum
hamzada azcık beyin hücresi varsa meloyu tutması gerektigine kafası basmıstır yolladıgı an orta saha cöker ve interin cöplerinden birini almıs olur
Adam gitmek istiyor. Zincirmi vuracaksın.
ozaman gitmek istiyosa 3 milyon euroyu getirsin kimse bize bedava oyuncu vermiyor interin cöplerini istemiyorum
Ya 2 aydir burda ilk harcanan tanman pesine hamza olur diye yirtindik burada.
Bu sofrada atacagin hamleler cok onemli. Herkes kurt, alttaki adami harcarlar.
Takim iyi diye geeyeceksin hep daha iyi olmali.
Eldeki adamlari gondereme, adam gibi transfer yapama. Elindeki kanatlari da kaybet cuneyt ne olmasini bekliyordu o mevkide bir numarali isim o.
Sira hamzada s.ligi maclari sirasinda tekme yer. Yonetimde bekledigimiz gibi kasimda erken secim karari alir.
Disaridan oyle atip tutmaya benzemez bu kulubu yonetmek.
Artik Aysal mi guclu gelir yoksa disardan Uzan destekli yonetim mi yoksa Ozturk mu Suren baskan mi bilemem bu 4 unden gerisi hikaye.
adam süper bir adam yaa !! kamera arkası çekimleri mutlaka izleyim forma tanıtımındaki adam ayakkabıyı formayı giyerken valla çok iyi diyor
inanmayin boyle haberlere tamamen uydurma, 6 oyuncudan birisi Obi Torino'nun oyuncusu mesela su an![]()
Sezon bitmiş. Hamza beyimiz 1.kampı yapıyor. Ve taraftar gözünde "çöp" futbolcular katılıyor.
2.kamp yapılıyor. Daha 11 belli değil. iştahlı Podolski çıkmam diyor ama ısrarla oyundan alınıyor.
Hamza hocam benim bildiğim hazırlık kampı ve maçları ilk 11 öncelikli kadro belirleme amaçlı yapılır.
Sen geçen sene bu adamları geldiğin günden beri anlayamadın iyi mi kötü mü
1.kampta da anlayamadın.
Acele etme hocam. Şampiyonluk Fenere gittikten sonra tazminatını da atarsın cebine anlarsın. Niye acele ediyorsun ki.
Bırak taraftar kafayı yesin. Ezilsin. Peh senin için çok ta önemli ya.
Bilal'in ilk 11 garanti. Sneijder'ı da yollardınmı Selçuk-Bilal oh mis gibi.
Sonra "Taraftar sabretsin"
Neyi hocam neyi...
Fenerin şampiyonluğunu görmeyi mi sabretsin. Beklesin. Of hocam of. Ömrümü yedin be