Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben nerede Melo'yu abartmışım demediğim şeyleri yazmışsın kafa iyi senin heralde? Youtube falan yazmış bi de ben bu sene maç kaçırmadım neredeyse. Sana adam gibi neden Juve'nin Melo'yu gönderdiğini açıkladık ihtiyaçları kalmadığı için gönderdiler. Ben Melo kalsın diye bişey demedim Selçuk- Melo bizim zayıf karnımız. Atak yaparken çok statikler oradan top çıkaramıyoruz defansif olarakta pek iyi değiller yaslanarak oynamıyorsak eğer.

Muhabbetin başlangıcı başka bir arkadaşın "Melo Galatasaray orta sahasında dikine oynayan tek futbolcu" cümlesine itirazım. Ben adamın ne kadar boş konuştuğunu yazmışım sen gelip Melo çok güzel uzun pas veriyor demişsin.

Bak gayet basit ben diyorum ki Melo Galatasaray orta sahasında en az dikine oynayan futbolcu. O kadar ki bu dalda Emre Çolak'tan bile geride.

Galatasaray orta sahasında Selçuk-Melo varken iyi bir ikiliydi ama onlar ikili. Sneijder ile üçlü formata geçerken aynı zamanda uyumsuz bir orta saha kurgusu elde ettik. Sneijder defansif olarak Elmander kadar katkı vermediği için Melo da Selçuk da daha fazla defansif oynama ihtiyacı duyuyor. Aynı şekilde Sneijder hücum olarak bütün sorumluluğu haklı olarak aldığında da Selçuk-Melo'nun ofansif katkısı gereksiz ve işlevsiz hale geliyor. Sneijder'i ne kadar sevsem de taktik anlamında Galatasaray'ı çok zorladığı kesin.

Kısaca Elmander'den sonra sistemi korumak yerine sistem dışında oyuncu transfer etti Aysal. Bunun sonucu olarak da Hamza Hoca gelene kadar tam bir sistem oturtamadık. Elmander gittiği günden beri Galatasaray sistemsiz ve yıldız oyuncularının katkılarıyla ilerliyor. Sistem sorunu yakın zamanda çözülecek gibi de görünmüyor.

melonun yerine bu saatten sonra adam bulamayız flamini falan bunlar tırt adamlar !! melo gitsin demek kolay değil ! bazı haberleri medya aşırı abartıyor sneijder bile patladı gördünüz !! amaçları takımın en önemli yıldızlarını yıpratmak poldi burak olayını her gün ısıtıp ısıtıp veriyorlar !! halı saha maçında bile bana pas vermeyen olursa bende isyan ederim bunlar reflex tepkiler !!

CKq8PaXUEAAC3KJ.jpg

takasla gelecek oyuncudan hayır gelmez jardeli verdik çöp aldık başımıza dert oldular inter istiyorsa verecek paşa paşa 3 milyonu !!

Yekta - Umut bulut - umut gündoğan - sabri - sercan bu takımın oyuncusu değildir derhal gönderilmelidir Bruma ikinci üçüncü paket gönderilecekler arasındaydı sen ilk olarak Brumayı gönderiyosan adamı öperler Sabriye 1.8 veriyosan bu taraftarı durduramazsın

Ya 2 aydir burda ilk harcanan tanman pesine hamza olur diye yirtindik burada.

Bu sofrada atacagin hamleler cok onemli. Herkes kurt, alttaki adami harcarlar.
Takim iyi diye geeyeceksin hep daha iyi olmali.

Eldeki adamlari gondereme, adam gibi transfer yapama. Elindeki kanatlari da kaybet cuneyt ne olmasini bekliyordu o mevkide bir numarali isim o.

Sira hamzada s.ligi maclari sirasinda tekme yer. Yonetimde bekledigimiz gibi kasimda erken secim karari alir.

Disaridan oyle atip tutmaya benzemez bu kulubu yonetmek.

Artik Aysal mi guclu gelir yoksa disardan Uzan destekli yonetim mi yoksa Ozturk mu Suren baskan mi bilemem bu 4 unden gerisi hikaye.

Yarsuvat geldi 9 ay sonra gideceğim dedi. O zaman bu 4'ü neredeydi acaba ben bunlara da inanmıyorum. Aysal'ı anlarım bahanesi vardır zaten yeni bırakmıştı ama özellikle Adnan Öztürk'ün hiç konuşmaya hakkı yok bence önlerinde 9 ay vardı hazırlanmak için ama hiçbiri sorumluluk alamadı. 9 ay hazırlanılan seçime çıkan adaylara bak biri Dursun Özbek, diğeri müzmin aday Turgay Kıran bir de adını o güne kadar hiç duymadığım biri aday oldu. Kasım'da erken seçim kararı alsa bile çok farklı olacağını sanmıyorum yine Dursun Özbek gibi biri çıkar muhtemelen

Bu kulüp en akıllıca işini 2011'de yaptı hala meyvelerini topluyor. Aysal; Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Albayrak, Sedat Doğan, Emir Sarıgül gibi bilindik isimleri bir arada topladı. Bunlardan 1-2'si herhangi bir yönetimde olsa iyi yönetim kadrosu oluşturmuş deriz O zaman başarılar geldi hala o başarının ekmeğini yiyoruz 3 yıldır yiyoruz hala bitmedi :)

Taraftar daha sabriyi alkış yağmuruna tutuyor yönetimin suçu yok

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Sezon bitmiş. Hamza beyimiz 1.kampı yapıyor. Ve taraftar gözünde "çöp" futbolcular katılıyor.

2.kamp yapılıyor. Daha 11 belli değil. iştahlı Podolski çıkmam diyor ama ısrarla oyundan alınıyor.

Hamza hocam benim bildiğim hazırlık kampı ve maçları ilk 11 öncelikli kadro belirleme amaçlı yapılır.

Sen geçen sene bu adamları geldiğin günden beri anlayamadın iyi mi kötü mü

1.kampta da anlayamadın.

Acele etme hocam. Şampiyonluk Fenere gittikten sonra tazminatını da atarsın cebine anlarsın. Niye acele ediyorsun ki.

Bırak taraftar kafayı yesin. Ezilsin. Peh senin için çok ta önemli ya.

Bilal'in ilk 11 garanti. Sneijder'ı da yollardınmı Selçuk-Bilal oh mis gibi.

Sonra "Taraftar sabretsin"

Neyi hocam neyi...

Fenerin şampiyonluğunu görmeyi mi sabretsin. Beklesin. Of hocam of. Ömrümü yedin be

Sezon bitmiş. Hamza beyimiz 1.kampı yapıyor. Ve taraftar gözünde "çöp" futbolcular katılıyor.

2.kamp yapılıyor. Daha 11 belli değil. iştahlı Podolski çıkmam diyor ama ısrarla oyundan alınıyor.

Hamza hocam benim bildiğim hazırlık kampı ve maçları ilk 11 öncelikli kadro belirleme amaçlı yapılır.

Sen geçen sene bu adamları geldiğin günden beri anlayamadın iyi mi kötü mü

1.kampta da anlayamadın.

Acele etme hocam. Şampiyonluk Fenere gittikten sonra tazminatını da atarsın cebine anlarsın. Niye acele ediyorsun ki.

Bırak taraftar kafayı yesin. Ezilsin. Peh senin için çok ta önemli ya.

Bilal'in ilk 11 garanti. Sneijder'ı da yollardınmı Selçuk-Bilal oh mis gibi.

Sonra "Taraftar sabretsin"

Neyi hocam neyi...

Fenerin şampiyonluğunu görmeyi mi sabretsin. Beklesin. Of hocam of. Ömrümü yedin be

Galatasaray'ın şampiyonluğunu baban mı gösterdi sana? Vitesi 4'e atmış giden takımı devralıp 2 kupa kaldırdı adam, transfer sezonunda mı kovulacak? Hasta mısınız arkadaş? Haziran-Ağustos arası mı tutuyorsunuz takımı sadece?

Unutmuşum aynı mantıkla Yasin'e de şans vermeyip göndermesi gerekiyordu devre arasında. Ne büyük hata yapmış değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt