Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener de robbeni yalanladı taraftardan tepki olmasın diye mi acaba? Allahım gerçek olsun ya yemin ediyorum imza törenine giderim bu adamın poldi-wes-robben of offf

Çok ihtimal vermiyorum ama Robben transferi olursa Ibra transferinden her anlamda daha büyük ve mantıklı bir transfer olur.

1. Robben dünyada Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi oyuncu. Ibra'nın önünde.
2. Yaşı daha genç.
3. Mevkisi çok daha önemli bizim için
4. Maça etkisi çok daha yüksek
5. Sneijder ile uyumunu düşünemiyorum bile.

eger meloyuda gönderirlerse kendi topuklarıa sıkmıs olucaklar en fazla devre arası diyorum teneke baglanıp kovulurlar
Yahu kim gönderiyor önce şunu bir idrak etsek sakince,adam heryerde gitmek istiyorum diye beyanat veriyor hala gönderirlerse diyorsunuz arkadaş hiçkimse Galatasaray dan daha büyük değildir kim gitmek isterse de gidebilir

Sony Xperia

Şu premier ligde takımların kendi arasında yaptıgı transferlerin cogu balon..benteke,raheem falan hep şişirilmiş adamlar verilen bonservislere göre.

Ya bu adamlar sağ bek orta saha almıyor Robben'i mi alacaklar ki istesek bile alamayız İbrahimoviç Milan'a takmamış olsa daha olası.

Madrid hayvan gibi sapiy

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M.City kapatıp dükkanı gitsin ya. her yıl 100 milyon Sterlin harcıyorlar hala bi cacık olmamış bunlardan.

Yav Robben gelir mi be düşünün bir? Boşuna hayallere giriyoruz bir kaç salak saçma yalancinin yüzünden. Sonra gelmeyince işler daha kötü oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt