Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb yalanlamasa Robbeni alacakti, öyle mi? :asd22:

Robben hala world class ve dünyanin en iyilerinden birisi. Bayern icin Robben cok önemli. Bayern Robbeni satsa bile PSG gibi takimlar siraya girer.

Hamzaogluna gelince, sanki Gsyi gecen sene Hamzaoglu sampiyon yapti. Fbye hediye etmek icin herseyi yapti. Muslera engelledi.

3 lira attiydim 2.5 altina yaptigin ayip madrid cok ayip gitti paracillarim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav Robben gelir mi be düşünün bir? Boşuna hayallere giriyoruz bir kaç salak saçma yalancinin yüzünden. Sonra gelmeyince işler daha kötü oluyor.

ribery tekrar gelir ama robben gelmez. Adam bu sene Mart ayından sonra hiç oynamamasına rağmen ligde 19 gol attı. Bayern eğer CL'de Barça'ya bu kadar ezildiyse Robben'in yokluğu baya etkendir. İbra bile gelebilir ama Robben imkansız.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic
Galatasaray başkanı Dursun Özbek, yarın Hamza Hamzaoğlu ile alınacak ve yollanacak oyuncuları belirlemek için Avusturya'ya geliyor (Sabah)

Arkadaşlar, bu tip gazete yalanlarına inanmayalım artık ne olur ? Yahu maçlar 3 hafta sonra başlıyor, transfer dönemi ortalarına gelmişiz, hala "Gidecek, gelecek oyuncuları belirlemek için yan yana geliyor" muhabbeti nedir , nasıl bir klişedir allah aşkına ? Üstelik acil bişey olsa bile bugün skype var, telefon var bu ne geyiktir ya?!!? :)

ne ibosu ne robbeni arkadaslar gerçek dünyaya dönün ligler bitti ve yakında tekrar başlıyor

podolski harici 1 oyuncu bile alamayan bir yönetim bu adamlarımı alacak niasse gelecek işte ortamda hazır

Ya 40.dakikada icimi yiyordu bas bas tum.parayi 2.5 ustune bas diye. Sonra durdum ve korktum. Zaten bu saatten sonra forza kg var alayina.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.5M bonservisli Zambrano eğer Trabzon'a giderse yönetime yazıklar olsun.

Guidetti ve Maxi bedavayken kaçırdınız bari 1.5M gibi fiyata Zambrano kaçmasın.

welkomRobben ‏@_mrsrkn 14 sa.14 saat önce Simdi Ucagi Biniyorum Istanbulda Görüsmek Üzere Robben Gelecek Demiyorum. Robben Artik GS'in Futbolcusu
1f609.png
Imzayi Atti Fenere KAPAK Olsun !!

Fayda sağlarmı acaba

Bu takim sneijderi getirdi. Hicbir futbolcuya asla denmez o saatten sonra, haa bu yönetim beceremez o ayri mesele.

Yalnız Sneijder ve Robben'in alakası yok. Sneijder baya bir düşüşteydi. Ha şu an takımın en iyisi orası ayrı. Getirmek daha kolaydı. Robben bambaşka. Düşüşte değil. Dünyada faal en iyi kanat belkide. İmkânsız bize gelmesi. Ha inşallah gelirde biz g*t oluruz.

Şimdi yeni sportif direktörümüz Özbek mi oldu? Öyleyse sıçayım sizin torpilciliğinize. Devlet kurumu mu la burası?

1.5M bonservisli Zambrano eğer Trabzon'a giderse yönetime yazıklar olsun.

Guidetti ve Maxi bedavayken kaçırdınız bari 1.5M gibi fiyata Zambrano kaçmasın.

Zambro ile ilgileniyor yazıları çıkıyor.
Allah belanı versin yönetim aldığın futbolcuya bak . Vizyonsuzlar diyorsunuz.

Başka takıma gidecek muahhbbeti çıkıyor.
Eğer bu adamı kaçırırsanız Allah belanızı versin yönetim. Vizyonsuzlar diyorsunuz.

Napsın bu adamlar??. Günah keçisi bellemişsiniz her gelen taş atıyor.

Şu salak saçma kızın tivitlerini paylaşıp durmayin yav. Sallıyor işte taraftar beklentilere giriyor sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt