Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
image.php

bekleyin kaming soon..... :H

Ulan şu Madrid Barcelonaya bakıyorsun bir de gelip şu Türkiye ligine bizim jemlere bakıyorsun acaba yüz yıl sonra da olsa bu seviyelerde olacak mıyız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim 2 tane stoper almamiz gerekiyordu. Lider bir stoper+Zambrano yada Munoz gibi birisi. Munozda bosmandi, Genoaya gitti.

Hamzaoglunun transferde Gsyi güclendirmek gibi bir amacinin olduguna inanmiyorum.Taraftar baskisiyla alinan Poldi haric ilk11e transfer yok. Taraftar baskisi olmasa onun yerine Aydin takimdaydi, hazirlik macinda Aydin oynardi.

içimden bi ses transferi böyle kapatıcaz diyor...

JoelCampbell
VladChiricheş

MatheiuFlamini (melo giderse)

Bu adam özellikle alınmalıydı, hem çok istekli hem yetenekli

Bizim 2 tane stoper almamiz gerekiyordu. Lider bir stoper+Zambrano yada Munoz gibi birisi. Munozda bosmandi, Genoaya gitti.

Hamzaoglunun transferde Gsyi güclendirmek gibi bir amacinin olduguna inanmiyorum.Taraftar baskisiyla alinan Poldi haric ilk11e transfer yok. Taraftar baskisi olmasa onun yerine Aydin takimdaydi, hazirlik macinda Aydin oynardi.

hiç olmazsa bu sene melo mutlaka kalmalı !! bazı arkadaşlar giderse gitsin diyor ama daha sağ bek yedek kaleci bile alamadık kimi alacaksın melo seviyesinde imkansız lorik canaları mı görmedik l elano lincoln faciasını mı yaşamadık bu yüzden insan kolay kolay vazgeçemiyor melodan !!
Kşmse gitsin demiyor, Melo ve ailesi biz gideceğiz diyor ve bende gitmek istiyorsa gitsin diyorum, ne yapacağız zorlamı tutacağız

Diğer taraftan lütfen kimse Melo gitmek istemiyor basın yazıyor demesin adam daha giderken kaç valizle gitmiş ailesi nerde, büyük çocuklarının okul kaydını yenilememiş bunlara bir bakın

Benim iki çocuğum var ve her ikisi de Ted de okuyor, Mayıs bitmeden kayıtlarını yeniliyoruz

Dolayısıyla malesef bende Melonun gitmek istediğini ve gitmese de bu kafa yapısı ile en iyi ihtimalle ikinci devreye kadar faydalı olamayacağını düşünüyorum ha Meloyu ararmıyız kesinlikle ararız

Sony Xperia

bu günkü istifa haberinden sonra şu çok açık belli oldu ki niasse kesin gelmeyecek !! artık bu saatten sonra böyle abuk sabuk transfer bir daha yapılmaz bu klüpte !!ve yıldız gelme ihtimali bana göre daha arttı istifadan önceye göre !!

Daha forma sponsoru bulamiyoruz yok bilmem ne robbeni sponsorlar hediye edecekmis. beyninizi opeyim.

Ğobbenn yani robben gelicek dertler biticek inanmayanlar antuya pla

robben %100 galatasarayda diyenle geçen gün volvoyla ve iboyla anlaştık, imza saatide saat 14de diyen arasında bence bir fark yok. hatta belkimde aynı kişidir. Böyle trollere inanıp bizi dalga konusu yapmayın arkadaşlar.

Lütfen sizin gibi düşünmeyenlere ACIMAYIN-BEYNİNDEN ŞÜPHE ETMEYİN-KÜÇÜK GÖRMEYİN-FUTBOL CAHİLİ DEMEYİN. BU nedir ya ne hazımsız insanlar var, adamın hayaline bile karışıyorlar. Hayır sen kimsin bırak çocuk istediğini düşünsün abi bu nedir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt