Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradaki ?
fft104mm3717526.jpg

Arkadaşlar Cüneyt Tanman istifa olayı doğrumudur , eğer oyleyse yerine konusulan isimler varmı kulislerde .

yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama imparararartor 2011 de geldiğinde ısrarla sağ bek istemiş sabrinin yetersiz olduğunu düşünöüştü..hatta buragı defalarca yedek oturtup laf sokmuştu...

şimdi hamzaya kızıyoruz da Fatih hocasına sorsa ilk olarak forvet ve sağ bek al der :D
Çunku ozamanlar milli takimda degildi.Yani milli takimda banko oynatabilecegi burak oynasa da olurdu oynamasa da.Simdi burakı cikar kim oynayacak milli takimda.Sen banko oynattigin adamin klupte yedek kalmasini istermiydin

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bülent ünder neden düşünülmez , görevli olduğu bir yer filan var mı ?

Çunku ozamanlar milli takimda degildi.Yani milli takimda banko oynatabilecegi burak oynasa da olurdu oynamasa da.Simdi burakı cikar kim oynayacak milli takimda.Sen banko oynattigin adamin klupte yedek kalmasini istermiydin

hadi diyelim burak kabul sonuçta iyi veya kötü senede 20 25 gol atıyor...

peki sabri??

hamzanın bu sabri ısrarının sebebi ne ???

selçuk burak gibi oyuncularla yakın ondan desem o da değil adam düğüne bile gitmemiş...

Can cobanoglu is yapar Mi sizce?

valla üstad yorumlarını dinlerken beğeniyordum dünya futbolunu biliyor gibiydi :D

bunlardan vizyonlu olduğu kesin menajerlik geçmişi olduğundan bazı futbolculardan bahsederken menajeri arkadaşım falan diyordu TVde...

ama terim ve türevleriyle çalışacağını pek sanmıyorum araları yok diye biliyorum...

Yarin Rusya2018 Dünya Kupasi Öneleme kuralari cekiliyor.
Türkiye saati ile 18'de.

hadi diyelim burak kabul sonuçta iyi veya kötü senede 20 25 gol atıyor...

peki sabri??

hamzanın bu sabri ısrarının sebebi ne ???

selçuk burak gibi oyuncularla yakın ondan desem o da değil adam düğüne bile gitmemiş...
Bak hamzanin bir aciklamasi var.Şunu demişti belki hatirliyorsundur.Ben sampiyon olan takımin futbolcularina ihanet edemem dedi.iki sene once kriz olan sag beke sabriden bile daha kotu bir bek geldigi icin bu insanlara milyon eurolar harcandigi icin orayi kadro disi kalmis sabri doldurunca ona suan seni kullandim simdi bir kenara atamam tavri olusturmak istmedigi icin takimda tutuyor.O da biliyor yetmeyecegini.

yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama imparararartor 2011 de geldiğinde ısrarla sağ bek istemiş sabrinin yetersiz olduğunu düşünöüştü..hatta buragı defalarca yedek oturtup laf sokmuştu...

şimdi hamzaya kızıyoruz da Fatih hocasına sorsa ilk olarak forvet ve sağ bek al der :D

Doğru hatırlıyorsun da bir ilave yapma ihtiyacı hissettim; Sabri' yi sağ kanat olarak banko sayıyordu galiba, çoğunlukla orada oynuyordu, Ujfalusi' yi sağbek oynatmıştı hazırlık maçlarında...Sonra ''Reyiz'' in muhteşem tercihlerinden, olağanüstü pas alış-verişlerinden öylesine etkilendi ki, bir defasında zevkten(!:oley:) o güzelim ''Marka'' gözlüğünü yerlere fırlattığını gördük; kendine geldiğinde baktı ki bugün gözlük, yarın ceket filan derken Sabri' nin kanat performansı tuzluya patlayacak, bir daha orada göremedik reyizimizi!:D...

valla üstad yorumlarını dinlerken beğeniyordum dünya futbolunu biliyor gibiydi :D

bunlardan vizyonlu olduğu kesin menajerlik geçmişi olduğundan bazı futbolculardan bahsederken menajeri arkadaşım falan diyordu TVde...

ama terim ve türevleriyle çalışacağını pek sanmıyorum araları yok diye biliyorum...
Terim gibileri ile calismasin daha hayirli olur ...milli takim haric pek bi basarisi yok gibi benim bildigim ama almanya baglantilari var galiba...ne kadar cidi can cobanoglu isi ?Twitter den cikma dedikodu mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt