Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:hat:
10959813_10204619928051406_276398953559415344_n.jpg
[/IGM]Turgay Kıran şeçilecekti bende bol bol duyum verecektim.. bu arada Burak buralardaysa takılayım bi.. Bu foto da nasılım

guarinle takas edek de kurtulalim melodan. cok basimizi agritir bu sene ben size diyim

kewell
ujfalusi
hakan şükür
can çobanoğlu
mustafa denizli
hagi
önder özen
--------------------

hangisi?

Daha sezon bitmeden Melo nun yerine dogru duzgun adam alinmali dedim ama sonunda lafima gelecek bazi kesimler.

Bize Melo'nun karşılığında ne Guarin'i ne de Medel'i verirler.Ellerinde fazla bek olduğu için Nagatomo'yu verebilirler.Aslında sağ bek için fena bir isim değil.

Önder Özen Polonya ligini bile izliyorum demişti hayran kalmıştım adama..
Vizyonu oyunu değerlendirmesi çok üst seviye bir adam..
Getireceksin ve karışmayacaksın scout ekibini bu adam kuracak bizim scout sistemimizin komple yenilenmesi lazım..
Ayrıca Hamza hocayla ile fikir alışverisinin son derece verimli olacağını düşünüyorum mülayim adam çünkü dinler Önder hocayı..
Ama yönetimin böyle bir düşüncesi asla olmaz çünkü anlamazlar o işlerden kardeşlerini getirirler o göreve..

şikeciler baslamıslar sevinmeye melo gidiyor diye :S

Kendi scoutları olan ve onlara maaş veren bir adam Önder hoca sırf bir gün bir takıma giderse hazır olmak için sürekli güncel tutuyor futbolcu arşivini..
Çok kalite üst seviye ama malesef çapsız yöneticiler tarafından anlaşılamayan değerli bir ağabeyimiz..

şikeciler baslamıslar sevinmeye melo gidiyor diye :S

"Şikeci" olarak adlandırdığın grubun ne düşündüğüyle ilgilenmiyoruz.

Dakika başı onlarla ilgili gelişmeleri aktarmazsan müspet bir iş yapmış olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt